Arealplanlegger/ Arkitekt
Vi søker Arealplanlegger/ Arkitekt og Arkitekt

hk arkitekter ble etablert i 1983 og har i dag 23 medarbeidere. Vi arbeider med spennende prosjekter innen offentlig og privat sektor; Arealplanlegging og byutvikling, skoler, barnehager, hoteller, boliger, hytter, turistanlegg, teater, kontor, offshore med mer. Vi holder til i hyggelige lokaler, sentralt i Oslo, ved Solli plass.

Arealplanlegger/ Arkitekt med bakgrunn innen planlegging med minimum 5 års erfaring og som ønsker å jobbe innenfor arealplanlegging og prosjektutvikling.
Aktuelle arbeidsoppgaver vil være regulering av utviklings- og transformasjonsområder, samt prosjektrelatert detaljregulering. Du bør ha god kjennskap til Plan- og bygningsloven, og håndtere planer i SOSI-format.

Arkitekt med 3-5 års erfaring som er god på utvikling og gjennomføring av prosjekter. Det vil bli lagt stor vekt på god visualiseringsevne. Søker bør beherske 3D visualiseringsverktøy, Photoshop, eller lignede programmer.

Vi benytter ArchiCad, Focus Arealplan, og Sketchup.

Vi ønsker oss medarbeidere med god samarbeidsvilje og som behersker norsk skriftlig og muntlig.
Vi kan bl.a. tilby spennende og utfordrende prosjekter, hyggelig, stabilt og aktivt miljø og konkurransedyktige/ gode betingelser. Snarlig tiltredelse.

For prosjekter, se
https://www.facebook.com/hk.arkitekter
og www.hkark.no

For flere opplysninger kontakt: 
Heggelund & Koxvold AS Arkitekter MNAL
v/ Elin Robertsen
Inkognitogt. 36 , 0256 Oslo
Tel. 22 12 36 00
e-postSted: Oslo
Ledige stillinger