Hjem, Stillinger, ARKITEKT »
24. mars 2017
Arkitekt
Søker arkitekt (1-5 år) til Henning Larsens kontor i Oslo. Vil du være med å ferdigstille Norges største offentlige byggeprosjekt innenfor universitetsbygg? Campus Ås forventes å åpne den 01.08.2020. Akkurat nå er vi i gang med byggefasen og mangler en erfaren kollega til den spennende innspurten.

 Om stillingen

Du inngår i et prosjekt hvor du vil få mulighet til å oppnå stor teknisk innsikt i spesialiserte bygningstypologier, som laboratorier, dyreklinikker, forsknings- og undervisningsarealer. Dine hovedoppgaver vil være å utarbeide arbeidstegninger, og på sikt bistå byggeledelsen innenfor geografiske eller tematiske delområder. Campus Ås er et prosjekt på høyt BIM teknisk nivå, og du vil være med på å vedlikeholde modell og tegninger. Prosjektgruppen består av arkitekter og rådgivere som i det daglige har en tett dialog.

 

Du er en suksess i stillingen når du er...

- God til å samarbeide i et tverrfaglig miljø

- Bevarer fokus og leverer til den avtalte tid og kvalitet

- Forstår din rolle i prosjektorganisasjonen

 

Om deg

Vår ideelle kandidat er arkitekt eller konstruktørutdannet fra Norge eller Danmark og har erfaring med BIM modellering og interesse for komplekse bygninger. Som person er du en lagspiller som enkelt inngår i samarbeidsrelasjoner med både interne og eksterne samarbeidspartnere.

Du tar ansvar, agerer selvstendig og proaktivt, og er i stand til å tilpasse deg og navigere på både en hektisk byggeplass og i en kompleks prosjektorganisasjon. I prosjektgruppen snakkes det norsk og dansk, og det forventes at du håndterer et av disse språkene flytende.


Om Campus Ås prosjektet

Campus Ås’ visjon er å skape synergi mellom Veterinærhøyskolen, Veterinærinstituttet og Universitetet for Miljø- og Biovitenskap. Fra 2020 samles de i et 63.000 m2 universitets- og forskningscampus bestående av spesialiserte laboratorier, dyreklinikker, og studie- og kontorarealer plassert i et grønt område. Er du vår nye kollega, blir du en del av en tverrfaglig prosjektgruppe med 100 engasjerte kolleger, hvorav 10 er fra Henning Larsen. Om Søknadsprocessen

Er du interessert i stillingen, så send din søknad, CV og portefolio til e-post og angi «Campus Ås» i emnefeltet.

Har du spørsmål om stillingen, kan du kontakte Global HR Manager Mette Bay Holm: 45 8233 3011.


Om Henning Larsen

Henning Larsen er en internasjonal arkitektvirksomhet med sterke skandinaviske røtter. Vårt mål er å skape dynamiske og bærekraftige bygninger og byer som gir langvarig verdi for våre brukere og det samfunnet og den kulturen de er en del av. Arkitektvirksomheten ble grunnlagt i 1959 og har ca. 300 ansatte. Utover hovedkontoret i København, har vi kontorer i München, Riyadh, Hong Kong, Oslo og på Færøyene.Søknadsfrist: Snarest
Sted: Oslo
Ledige stillinger