Hjem, Stillinger, ARKITEKT »
24. mars 2017
Arkitekt
Søker erfaren arkitekt eller bygningskonstruktør (10+ år) til Henning Larsens kontor i Oslo. Vil du være med å ferdigstille Norges største offentlige byggeprosjekt innenfor universitetsbygg? Campus Ås forventes å åpne den 01.08.2020. Akkurat nå er vi i gang med byggefasen og mangler en erfaren kollega til den spennende innspurten.

Om stillingen

Ditt overordnede fokus blir å assistere arkitektenes prosjektleder. Ut over dette kommer du til å bistå byggeledelsen med å styre og navigere i forhold til våre prosjektdokumenter og BIM modeller. Videre vil prosjektgruppens tilstedeværelse på byggeplass bli mer og mer nødvendig. Vi forventer derfor at prosjektkontoret flytter til byggeplassen ved utgangen av 2017.


Om deg

Du er en arkitekt eller bygningskonstruktør med minimum 10 års erfaring med prosjektering og bygging, med dokumentert erfaring fra større prosjekter. Du er god til å kommunisere på forskjellige nivåer og er godt kjent med rapportering og prosedyrer ved endringer. Som person tar du ansvar og agerer selvstendig og proaktivt. Du er i stand til å tilpasse deg og navigere på både en hektisk byggeplass og i en kompleks prosjektorganisasjon. I prosjektgruppen snakkes det norsk og dansk, og det forventes at du håndterer et av disse språkene flytende. 


Om Campus Ås prosjektet

Campus Ås’ visjon er å skape synergi mellom Veterinærhøyskolen, Veterinærinstituttet og Universitetet for Miljø- og Biovitenskap. Fra 2020 samles de i et 63.000 m2 universitets- og forskningscampus bestående av spesialiserte laboratorier, dyreklinikker, og studie- og kontorarealer plassert i et grønt område. Er du vår nye kollega, blir du en del av en tverrfaglig prosjektgruppe med 100 engasjerte kolleger, hvorav 10 er fra Henning Larsen. Om Søknadsprocessen

Er du interessert i stillingen, så send din søknad, CV og portefolio til e-post og angi «Campus Ås» i emnefeltet.

Har du spørsmål om stillingen, kan du kontakte Global HR Manager Mette Bay Holm: 45 8233 3011.


Om Henning Larsen

Henning Larsen er en internasjonal arkitektvirksomhet med sterke skandinaviske røtter. Vårt mål er å skape dynamiske og bærekraftige bygninger og byer som gir langvarig verdi for våre brukere og det samfunnet og den kulturen de er en del av. Arkitektvirksomheten ble grunnlagt i 1959 og har ca. 300 ansatte. Utover hovedkontoret i København, har vi kontorer i München, Riyadh, Hong Kong, Oslo og på Færøyene.Søknadsfrist: Snarest
Sted: Oslo
Ledige stillinger