Hjem, Stillinger, ARKITEKT »
10. april 2017
Arkitekt
Vi søker dyktig og motivert arkitekt

AMB arkitekter AS er et veletablert arkitektkontor med høy kompetanse innen næringsbasert stedsutvikling og er i dag ledende innen sitt fagområde. Vi engasjerer oss hovedsakelig i konseptutvikling og prosjektering av større handlesentra med tilstøtende funksjoner som kontor, hotell og bolig, og følger prosjektene fra skissestadiet til ferdigstilling. Kontoret besitter BREEAM-kompetanse og har vunnet flere nasjonale og internasjonale priser for arkitektur og bærekraft. Les mer om oss på www.ark-amb.no

Vi er en ambisiøs gjeng som trives i jakten på de smarte løsningene og vi strekker oss daglig etter uoppnåelige mål. Vi skal være raske og presise, skape mye av lite, og jobbe frem det prosjektet som kundene ikke visste at de egentlig ville ha.

På grunn av økt oppdragsmengde søker vi nå en arkitekt med helst 5-10 års erfaring. Vi ser etter en arkitekt med kompetanse og interesse for detaljprosjektering, og som gjerne påtar seg ansvar. Vi legger vekt på formgivningsevne og selvstendighet, og håper at du, i likhet med oss, ønsker å finne frem til energieffektive og bærekraftige løsninger.

Vi har plass til deg i lyse og moderne lokaler på Bislett, og kan tilby varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et internasjonalt, dynamisk og veldrevet arkitektkontor med konkurransedyktige betingelser og lønn ut fra kvalifikasjoner.

Det er viktig at du har erfaring med ArchiCAD og norske byggeforskrifter, og at du behersker norsk på et høyt nivå, både muntlig og skriftlig.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med Anne Møller Jensen på
945 32 808.

Søknad med cv og portefølje sendes snarest til e-post

Tiltredelse etter avtale.

OSLO 20141125
Foto av Fornebu senter
Foto: nyebilder.noSted: Oslo
Ledige stillinger