Hjem, Stillinger, ARKITEKTER »
11. januar 2017
Arkitekter
Vi søker 2 dyktige arkitekter med masterutdanning som har kunnskap og erfaring med vekt på programmering, detaljering og utførelsesfase.

Vi søker en senior arkitekt med minimum 5 års erfaring. Den vi søker må være selvstendig, kreativ, dyktig og engasjert, med evne til å ta ansvar for og gjennomføre egne prosjekter og i samarbeid med andre. Erfaring og referanser som dokumenterer dette ønskes. Hvis du har erfaring fra plan/regulering er dette positivt.  Relevant kunnskap og erfaring fra formgiving, design og detaljprosjektering med bruk av 3D-modellering og visualisering er en forutsetning og dokumenterbar datakompetanse er derfor forventet.

Vi søker også en yngre arkitekt med ca 3 års relevant erfaring helst fra detaljprosjektering. Læringsvilje, kreativitet, engasjement og ønske om å bidra i et prosjekteringsteam forventes. Det er en fordel om du har kunnskap om Revit og kurante visualiseringsverktøy, men opplæring vil bli gitt.

Vi har økende oppdragsmengde med varierte og interessante prosjekter innenfor skoler, næring og spesielle bygg. Vi søker sivilarkitekter som vil være del av et kompetent og inspirerende miljø med hyggelige kolleger. Vi er lokalisert rett ved T-banestasjonen på Gjettum i Bærum og vi kan tilby konkurransedyktige betingelser for de rette.

Vi benytter Revit og SketchUp som arbeidsverktøy og for tidlig fase programmering og presentasjoner benyttes i hovedsak Adobe Creative Suite, kompetanse i dette er ønskelig.

Meget gode norsk-kunnskaper, både skriftlig og muntlig, er en forutsetning da all prosjektering kun er på norsk.

Eventuelle spørsmål kan rettes til daglig leder Ketil Bakkejord, mob 907 34 909 eller e-post

Tiltredelse snarest mulig.

Skriftlig søknad med CV, referanser og illustrasjoner av egne arbeider sendes e-post snarest, men ikke senere enn: 31.01.2017.

For mer informasjon om PABAS og noen av våre prosjekter vises det til: www.pabas.no

PABAS Arkitekter og Rådgivende Ingeniører AS er et av Norges ledende flerfaglig rådgivings selskap innen vår spisskompetanse, med 3 arkitekter og 6 rådgivende ingeniører. Vi arbeider allsidig med bl.a. bolig, næringsbygg, skoler, helse- og velferdsbygg, tekniske bygg og forsvarsbygg. Vi benytter AutoCAD, Revit, Solibri og Simien.Sted: Gjettum
Ledige stillinger