Hjem, Stillinger, ARKITEKTER »
14. februar 2017
Arkitekter
InCube AS søker arkitekter i full- og deltidsstillinger.

Vi har fått nye, spennende prosjekter innenfor undervisnings- og  næringsbygg og søker etter dyktige sivilarkitekter til vårt kontor i Lakkegata, Oslo Sentrum.

InCube ble etablert i 2013 med hensikt å skape en inspirerende arbeidsplass med fokus på  formgivning, innovasjon og design innen arkitektur og materialer. Vi ser en økning i vår oppdragsmengde både nasjonalt og internasjonalt og har derfor behov for å ansette. Vi er på jakt etter kandidater som ønsker å jobbe i et tverrfaglig, nyskapende miljø hvor arkitektur danner en bærebjelke for bruk av nye materialer, nye byggemetoder og innovasjon.

Vi søker etter en sivilarkitekt med minimum 5-10 års erfaring.

Du bør ha god kjennskap til/erfaring fra:
•    Saksbehandling i arkitekturprosjekter
•    ArchiCAD
•    Detaljering
•    Utarbeidelse av anbuds- og arbeidstegninger
•    Større prosjekter
•    Oppfølging og løpende bistand overfor tiltakshaver
•    Norsk skriftlig

Har du god formsans, godt humør, er faglig interessert og søker et spennende, nyskapende og kreativt miljø hvor innovasjon og skapertrang er drivkrefter for hvordan vi sammen utvikler selskapet, så vil vi gjerne treffe deg.

InCube er et forholdsvis lite kontor hvor vi jobber tett sammen. Vi har et godt arbeidsmiljø med hyggelige og engasjerte kollegaer. En rekke av våre prosjekter er sammen med partnere innen andre fagfelt. Vi har et veldig stort internasjonalt nettverk med prosjekter i en rekke land (Kina, Colombia, UK, USA, Tyskland, Sveits). Fra vår hjemmeside www.incube.no og www.baurox.no kan du se noen ekempler på ting vi  er interessert i.

Send søknad med CV, attester og referanser til e-post 
Ta gjerne kontakt med  Bjørner Bolle på tlf 926 87 153.

Søknadsfrist: Snarest! Senest innen 15.03.2017Sted: Oslo
Ledige stillinger