Hjem, Stillinger, ARKITEKTER »
10. april 2017
Arkitekter
Rebuilding søker nye medarbeidere

Ethvert bygg som skal transformeres har en kontekst og en historie å fortelle. Vår jobb er å skape et nytt kapittel i denne historien, slik at våre gamle bygg kan få nytt liv.

Rebuilding AS er et arkitektkontor bestående av arkitekter og urbanister og sitter i et tverrfaglig miljø med samarbeidspartnere som interiørarkitekter, designere og ingeniører. Vi spesialiserer oss på transformasjon, ombygging og revitalisering av eksisterende bygninger og bygningsmiljøer.

Vi ser nå etter ytterligere forsterkninger til å videreutvikle og bygge opp kontoret, slik at vi kan nå vårt ubeskjedne mål om å bli det ledende kompetansemiljøet innen ulike former for transformasjon og gjenbruk.

Vi søker derfor etter:

En arkitekt med minst 10 års erfaring
Du bør ha solid prosjekteringserfaring og kunnskap om byggeprosess fra A-Å. Det vektlegges erfaring med eksisterende bygg.

En arkitekt med rundt 5 års erfaring
Du bør ha prosjekteringserfaring og kunnskap om byggeprosess. Erfaring med prosjektering i ArchiCAD er en fordel.

Det vektlegges et ønske om å være der det skjer blant medarbeidere og at du ser verdien i å være en del av et ungt og ambisiøst firma. Du er selvstendig samtidig som du liker å jobbe i team.

Av personlige egenskaper er du dynamisk, dedikert, upretensiøs men ambisiøs og kan klinke til når det gjelder!

Kontoret eies av Rodeo Architects International og holder til i egne lokaler i Folketeaterbygget på Youngstorget i Oslo.

Søknad sendes til e-post innen 26. april 2017 og merkes ”Søknad Rebuilding”.

Mer informasjon om kontoret og hva vi driver med finner du på
www.rebuilding.no eller www.facebook.com/rebuildingSted: Oslo
Link: www.rebuilding.no
Ledige stillinger