President i NAL, Alexandria Algard og nyansatt adm.dir. Kari Bucher. Foto: NAL.
Ny sjef for NAL

Styret i Norske arkitekters landsforbund har ansatt Kari Bucher som administrerende direktør.

Bucher kommer fra stillingen som daglig leder i Grafill, har tidligere ledet NRKs TV-aksjon i en årrekke og har lang erfaring fra design- og kommunikasjonsbransjen. Bucher tar over for Petter N. Haug, som har vært konstituert direktør siden 1. oktober 2016. Bucher tiltrer 7. august 2017, og Petter N. Haug fortsetter i rollen frem til tiltredelsen.

 

Bucher kommer fra design- og kommunikasjonsbransjen, blant annet har hun ti år i Anisdahl/Christensen og Christensen/Lund. Hun har også flere år som freelance konsulent og prosjektleder i kommunikasjonsbransjen. Bucher har innehatt styreverv for Markedsføringsforeningen og Norges Markedsforbund, og utdanningsbakgrunn har hun fra IFM og BI. I 2016 ble Bucher tildelt prisen «årets fundraiser» på Fundraisingsdagen i regi av Norges Innsamlingsråd.

 

- Jeg er meget tilfreds med at Bucher blir administrerende direktør i NAL, sier Alexandria Algard, president i NAL i en pressemelding. – Bucher er en energirik, entusiastisk og engasjert leder som har bred erfaring fra å lede store prosjekter. Hun har solid erfaring fra organisasjonslivet og med å utvikle gode team. Hun har erfaringen og egenskapene som trengs for å lede NAL i tiden som kommer, sier Algard. 

Kommenter saken
Henrik J. Halvorsen02. april 2017 - 21:33  rapporter
Det hadde vært flott om hun hadde studert arkitektur, eller jobbet på et arkitektkontor,
Da hadde hun vært sikret bedre innsikt i de menneskene hun skal jobbe for !!
For å bekrefte at du er et menneske og ikke en maskin, skriv inn bokstavene i bildet:
Captcha Image
Arkitektnytt ønsker en åpen og saklig debatt. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og eventuelt fjerne innlegg. Klikk her for å lese alle reglene for debatten.
Ledige stillinger