Annonseinfo

Ønsker du å annonsere i Arkitektnytt og Arkitektur N, eller på arkitektnytt.no? Her finner du priser, utgivelsesdatoer, materiellspesifikasjoner og kontaktinfo. Trykk på linkene i artikkelen for å laste ned våre medieguider.

Annonsere i Arkitektnytt

Arkitektnytt er et redaksjonelt uavhengig fagblad med fokus på aktuelle tema fra arkitekturbransjen. Våre lesere er hovedsaklig planleggere, arkitekter, interiørarkitekter og landskapsarkitekter. Ved siden av å være et aktualitetsblad, er Arkitektnytt en viktig debattarena. Få mer informasjon i Fagpressekatalogen.

I medieguiden finner du informasjon om priser, materiellfrister, formater og utgivelsesdatoer.

Last ned medieguide for Arkitektnytt 2022 Download English Media Kit for Arkitektnytt 2022

Annonsere i Arkitektur N

Arkitektur N har siden 1919 vært presentasjonsorganet for norske arkitekter, landskapsarkitekter og interiørarkitekter. Det er i dette tidsskriftet utvalgte byggverk, interiører og landskapsarbeider blir presentert, både for faggruppene selv og for andre i byggebransjen. Tidsskriftet fungerer som arkitektfagets vindu mot omverdenen, som et registreringssted for arkitektonisk interessante byggverk og prosjekter, og som forum for arkitektfaglig utvikling. Hvert enkelt nummer brukes om og om igjen over et lengre tidsrom som inspirasjon i arkitektenes prosjekteringsarbeid. Få mer informasjon i Fagpressekatalogen.

I medieguiden finner du informasjon om priser, materiellfrister, formater og utgivelsesdatoer.

Last ned medieguide for Arkitektur N 2022 Download English Media Kit for Arkitektur N 2022

Digital annonsering

Nettutgaven av Arkitektnytt samt vårt ukentlige nyhetsbrev holder leserne oppdatert på arkitektnyheter. Her finnes mulighet for bannerannonsering.

Last ned oversikt for digital annonsering Download English version digital

Kontakt for bestilling og informasjon av produktannonser print og digitalt

Mediekonsulent Merethe Brattsti Songli
annonser@arkitektur.no
Tlf +47 900 78 529

Stillingsannonser i Arkitektnytt, arkitektnytt.no og nyhetsbrev

Arkitektnytt er et stillingsmarked for arkitekter, landskapsarkitekter, interiørarkitekter, planleggere og andre relevante stillinger i både offentlig og privat sektor. En stillingsannonse i Arkitektnytt, som også vises på nettsiden, treffer målgruppen bedre enn noe annet medie og kan derfor gi gode resultater. Ved kjøp av stillingsannonse på nett vil du få synlighet på forsiden, og bli med i våre ukentlige nyhetsbrev til ca 5800 mottakere.

I medieguiden finner du informasjon om priser, materiellfrister, formater og utgivelsesdatoer.

Kontakt for bestilling og informasjon av stillingsannonser print og digitalt

Mediekonsulent Merethe Brattsti Songli
annonser@arkitektur.no
Tlf: +47 900 78 529

Last ned medieguide for Stillingsannonser