Ledige plasser i kontorfellesskap

LEDIG INNTIL 12 PLASSER I KONTORFELLESSKAP MED ARKITEKTER/KOMMUNIKASJONSRÅDGIVERE i 3. ETASJE PÅ ST. OLAVS PLASS I OSLO SENTRUM

Vi har ledig ca. 100 m2 netto leieareal i et åpent kontorlandskap med 5 mindre arkitektkontorer og 1 kommunikasjonsrådgiver – tilsammen ca. 20 pers. Arealet kan avskjermes og oppdeles etter ønske.

Arealet egner seg for 4 – 12 arbeidsplasser, avhengig av rominndeling og arealbehov pr plass. Egner seg ekstra godt for ARK/LARK/IARK/RI.

Det er felles inngang, resepsjon/spiserom, toaletter og møterom.

Lokalene er innredet som åpent industrilokale, med gode lysforhold og ventilasjonsanlegg. Det er tilgang til fibernett i lokalene etter avtale.

St. Olavs plass ligger meget sentralt et steinkast fra Nasjonalteateret og er en av byens hyggeligste og fotgjengerprioriterte plasser, med beplantning, «lysfontene», hotell, Edderkoppen teater og uteserveringer på tre sider. I byggets 1 etasje ligger kafeen «blings» som selger gode bakevarer og drikke, en Kiwi forretning og en pizzarestaurant.

Interesserte bes vennligst ta kontakt med gårdeier STOP 33 AS v/ siv ark MNAL Peter L’orange på telefon 917 96 230 eller på mail peter@palias.no

Nøkkelinformasjon

  • Type lokale: Kontorplass