Unike lokaler til leie i hyggelig kontorfellesskap

Vi har ledig areal i vårt kontorfellesskap i Hausmanns gate 16 i Oslo. Vi holder til i byggets øverste etasje i trivelige, lyse lokaler. Lokalene har et helt eget særpreg som følge av en imponerende takhøyde og eksponert bærekonstruksjon for taket. Sammenhengende vindusbånd langs hele fasaden gir fin utsikt over bylandskapet og Akerselva fra alle steder i lokalet. Kom gjerne på besøk og se på lokalene!

Utleier er Derlick Arkitekter AS, som består av 13 arkitekter. Vi ønsker å dele arbeidsmiljø med bedrifter der vi kan dra nytte av hverandres kunnskap. Interiør- og landskapsarkitekter samt rådgivende ingeniører oppfordres særlig til å ta kontakt. Vi leier allerede ut areal til et mindre arkitektkontor. 

Arealet er totalt på 60 m2 BRA (70 m2 gulvareal) og egner seg for 8 -10 arbeidsplasser, se plantegning. Arealene er umøblert. Arealene er i åpent landskap, men frittstående elementer som hylleseksjoner, møterom og kjøkken deler det inn i avskjermede soner. I tillegg har vi ca. 135m² fellesareal som alle kan benytte. Dette består av romslig kjøkken-/ spiseområde, sofagruppe, møterom, wc og dusj. 

Det vurderes å etablere et nytt stille-/møterom i deler av lokalet. Eventuelt behov og plassering vil avhenge av nye leietakeres bruk og behov.

I leiesummen inngår felleskostnader. Felleskostnadene dekker vaktmester, strøm, ventilasjon, rengjøring, alarm, kaffe/te. (leietager må selv sørge for abonnement på internett og telefon). For hele det ledige arealet vil månedsleie være ca. kr. 26.700,- eks. mva. inkludert husleie og felleskostnader.
 
Kontorlokalene er sentralt plassert nær enden av Torggata. Vi har kulturkirken Jakob og DogA som nærmeste naboer, og har kort gangavstand til sentrum og til Grünerløkkas mange tilbud.
Det er inngang fra Hausmannsgate og heis opp til 5 etasje. Trikk og buss stopper like i nærheten, og både Oslo S og Grønland T-banestasjon ligger ca. 10 min. unna i gangavstand.  Det er muligheter for å leie parkeringsplass i p-anlegg i parallellgate.
 
Ta kontakt med oss på telefon 23 32 72 70 eller på epost for uforpliktende visning.

Nøkkelinformasjon

  • Type lokale: Lokale til leie