23. april 2021 Kl. 09.00 - 11.15
Digitalt arrangement

Åpning av Kristian Augusts gate 13

Endelig åpner Norges første sirkulære bygg, og du kan bli med.

Kristian Augusts gate 13 har satt ombruk på agendaen i byggebransjen. Endelig åpner Norges første sirkulære bygg, og du kan bli med. FutureBuilt byr på digital snorklipping ved kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup og dypdykk ned i sirkulære erfaringer.

Det har vært stor interesse for Entras ombruksprosjekt i Kristian Augusts gate 13 på Tullinløkka i Oslo. Prosjektet er det første som forpliktet seg til FutureBuilts kriterier for sirkulære bygg og har gjort nybrottsarbeid på mange typer ombruk, i både stort og smått. Resultatet er et bygg med imponerende høy ombruksgrad, i tillegg til en rekke løsninger som legger til rette for framtidig ombruk.

Nå skal leietaker Spaces overta bygget, og i den forbindelse inviterer vi til miniseminar. Her får vi høre om erfaringene prosjektet har gjort seg med å bygge sirkulært, og vi får presentert resultatene fra klimagassregnskapet. Vi får også innblikk i prosessen fra de ulike aktørenes ståsted, fra rivingsarbeid til leietakertilpasning, og vi får ikke minst en filmatisert omvisning i det ferdige FutureBuilt-prosjektet.

Arrangementet er åpent for alle.

For program og påmelding, trykk her.