19. september 2021 Kl. 12.00 - 16.00
Myntgata 2 / Nasjonalmuseet – Arkitektur / Kvadraturen, Oslo

Barnas bylab

Oslo Arkitekturtriennale (OAT) arrangerer Barnas bylab.

I år er det nabolag som er temaet for Barnas bylab. Nabolag er de stedene vi deler med andre i hverdagen – gatene vi går i, parkene vi møtes i, biblioteket, svømmehallen, barnehagene, lekeplassene og skolegården - rett og slett der vi beveger oss og møtes.
Det er viktig med gode nabolag hvor vi trives, og derfor skal vi på årets bylab utforske hva som gjør nabolag bra og mindre bra. Du kan for eksempel prøve deg som arkitekt for en dag, gå på frottage-byvandring (kom og finn ut hva det er), være med på gatekunstverksted, lage hus til en oppdiktet venn i arkitekturverkstedet, bli kjent med gateleker fra gamledager og ulike kulturer, gå på urban skattejakt og være med på lynkurs i treplanting. I tillegg skal ungdommene som har vært på Oppdrag nabolag i sommer presentere sine funn. Mer detaljert informasjon om programmet kommer.

Og så blir det gratis overskuddsmatbord, iskrem, eplecider, kaffe og croissanter så langt det rekker!

Dagen byr på utforskende og lekne aktiviteter både i Myntgata 2 og på Nasjonalmuseet – Arkitektur, og arrangeres i år for tredje gang av Oslo arkitekturtriennale i samarbeid med Nasjonalmuseet og ByKuben. Bidragsytere til programmet er ROM, Myntgata Arkitektursamvirke og Omlek. Serveringen er det Sandwich Brothers, Epleslang, Mobil kaffebar og Kompass & Co som står for.

Arrangementet følger gjeldende smittevernregler.

Mer informasjon om programmet her.