17. september 2022
Voldsløkka – Sagene IF, Oslo

FAFA – «Fotball Arrangement For Arkitekter»

Fotballturnering for arkitektkontor i Oslo.

FAFA – «Fotball Arrangement For Arkitekter» gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer fotballfest for arkitektene i hovedstaden. Fafa er en turnering som arrangeres årlig av frivillige arkitekter, for arkitekter.

Konkurransen er ment for arkitekt-, byutviklings- og landskapsarkitekturfirmaer i Oslo. Det er en en-dags turnering, hvor det beste og dårligste firmalaget vil framkomme. Det beste laget vil vinne en vandrepokal, samt heder og ære. Taperlaget vil måtte stå for arrangering av neste års turnering og kan gi sitt eget preg på denne dagen. I år er det Rodeo arkitekter som står som arrangør.

Turneringen vil foregå utendørs på 7-manns bane. Begge kjønn, jevnt fordelt, bør stå på banen til enhver tid, med innbyttere på sidelinjen. Alle spillere skal representere et arkitektfirma eller flere, altså kan mindre firmaer stille samlet som et lag.

Turneringens hovedintensjon er å styrke arkitektmiljøet i Oslo, med å møtes til et uformelt og sosialt arrangement, derfor anses fairplay som en viktig spilleregel. I tillegg til fotballspilling, vil det bli en sosial samling og kåringer for beste drakt, fairplay, heiagjeng etc.

Påmelding innen 17. august.