21. oktober 2021 Kl. 09.00 - 16.00
Arkitektenes hus, Oslo

Kurs: Mobilfotografering i praksis

Nå kan du lære å bruke mobilkameraet bedre på jobb og privat. På dette kurset vil du få gode fototips og enkle redigeringstriks som løfter bildene dine umiddelbart, om det er detaljer av byggverk, interiør som viser lys og skygge eller stemningsbilder.

På formiddagen er vi samlet i Arkitektenes hus hvor du både får inspirasjonsforedrag og praktisk kunnskap, råd og tips til bruk av mobiltelefonen som kamera, samt gode og enkle redigeringstips. Du får anledning til å stille spørsmål og diskutere med kursholder og andre kursdeltakere.

Etter lunsj blir det byvandring med veiledning underveis og hvor vi stopper opp på utvalgte steder. Det blir korte oppgaver og inspirasjon og du får lære om hvordan arkitektur og byrom kan formidles gjennom mobilkameraet.

Byvandringen som ender opp i Deichmann Bjørvika går gjennom temaer: skygger, speilinger, detaljer og formidling av stemninger. Dere vil lære å ta gode bilder i det grønne, (Slottsparken), byrom og bygninger (bymiljøer/gatefotografering), trafikk og bygningsdetaljer (Karl Johan og kvadraturen), vannspeil og vann (Bjørvika) Interiører med lys og skygge (Deichmann). Vi samles til oppsummering på Musikkscenen kl 14.00-16.00.

Ny eller gammel telefon? det spiller ingen rolle, den vil uansett fungere godt på dette kurset. Foredrag og verksted. Begrenset antall deltakere.

Kursholder er sivilarkitekt MNAL Hanne C. Jonassen, som har vunnet NRK-konkurransen Mobilfotografene i 2015.

Målgruppe: Arkitekter, landskapsarkitekter, interiørarkitekter, byplanleggere og andre interesserte.

For mer informasjon, program og påmelding, trykk her.