6. november 2019 - 7. november 2019
Clarion Hotel, Trondheim

Nordic Conference on Zero Emission and Plus Energy Buildings

Save the date: Den første Nordiske konferansen om nullutslippsbygg og plusshus går av stabelen i Trondheim.

Den 6.-7. November 2019 arrangeres den første Nordiske konferansen om nullutslippsbygg og plusshus i Trondheim. Dette er en konferanse som presenterer ny forskning og praktiske løsninger som baner vei mot lavutslippssamfunnet, med fokus på nordiske land. I løpet av de to dagene vil det være over 80 ulike foredrag av forskere og fagfolk innen feltet.

Det vil bli presentert erfaringer fra prosjektering og drift av en rekke ambisiøse byggeprosjekter i Norden, inkludert barnehager, skoler og kontorbygg.

Det vil bli flere ‘keynote’-presentasjoner fra ledende fagpersoner i inn- og utland. Den 6. november, vil Kjetil Thorsen fra Snøhetta gi en keynote med tittelen ‘Is Heaven a Place on Earth?’. Den 7. november vil Matthias Schuler, grunnleggeren av Transsolar KlimaEnginerering i Tyskland holde en keynote med tittelen: ‘Is this enough to save the Earth? The added value of buildings with integrated sustainability concepts’. Schuler har arbeidet tett med flere renommerte arkitekter som Frank Gehry, Sauerbruch Hutton og Steven Holl.

Det vil bli omvisning på det splitter nye plusshuset Powerhouse Brattørkaia, og mulighet til å melde seg på ekskursjoner til andre innovative bygg i Trondheimsområdet. 

Registrer deg nå og bli med på et spennende og innholdsrikt arrangement!

 www.ntnu.edu/web/nordic-zeb-2019