16. juni 2021 Kl. 12.00 - 13.30
Digitalt arrangement

Nordisk webinar: Skog for bærekraftige byer

Hvordan kan trevirke skape mer bærekraftige byer i Norden? Ledende arkitekter, byplanleggere og eiendomsutviklere i Norden skal presentere eksempler på hvordan bruk av trevirke som byggemateriale kan skape bærekraftige byer.

PEFC-webinaret vil modereres av Susanne Rudenstam, byggdirektør i Svenskt Trä, som også vil innlede med en gjennomgang av fordelene ved bruk av tre som byggemateriale.

Anri Linden, arkitekt og ledet av bymiljøetaten i Helsinki, vil fortelle om fullførte og planlagte prosjekter i tre i Helsinki. Christian Hvass, utviklingssjef i NCC og Jørgen Tycho, grunnlegger og partner i OsloTre, vil presentere «Valle Wood» prosjektet fra Oslo Øst, som blir omtalt som «Norges største næringsbygg i tre». I tillegg vil Martin Maribo, prosjektleder i Link arkitektur, fortelle om danske arkitekters syn på trevirke og bærekraft.

PEFC (Program for the Endorsement of Forest Certification) er verdens største skogsertifiseringssystem, med tilstedeværelse i omlag 50 land. Påmelding kan gjøres her.