11. mars 2021 Kl. 14.00 - 16.00
Doga, Digitalt arrangement

Prisutdeling: Doga-merket for design og arkitektur

11. mars annonseres årets vinnere av Doga-merket.

Den 11. mars 2021 blir det klart hvilke prosjekter som mottar DOGA-merket for design og arkitektur. Arrangementet sendes fra doga.no og Dogas Facebook-side. Sendingen vil være tilgjengelig i etterkant for de som ikke har mulighet til å se den live.

Det er ikke nødvendig med påmelding for å se prisutdelingen. Det er likevel mulig å melde seg på dersom man ønsker å motta informasjon og oppdateringer om arrangementet fra DOGA.

I løpet av sendingen annonseres vinnerne av:

  • DOGA-merket for design og arkitektur Gis til etablerte virksomheter som skaper verdi gjennom fremragende bruk av design og arkitektur
  • DOGA-merket nykommer Hedrer og synliggjør de beste prosjektene fra studenter og nyetablerte innen design og arkitektur.
  • DOGA Hedersmerket Vår gjeveste utmerkelse til prosjekter og virksomheter som på enestående vis demonstrerer hvordan design og arkitektur skaper verdi for samfunnet, planeten og bunnlinjen.

Om DOGA-merket for design og arktitektur:

DOGA-merket for design og arkitektur (opprinnelig «Merket for god design») er en årlig konkurranse for norske virksomheter og utøvere som utmerker seg gjennom fremragende bruk av design og arkitektur. Prisen har vært delt ut siden 1965, og prosjektene som mottar den er forbilder som viser hvordan god bruk av design og arkitektur skaper viktige verdier for samfunnet.

Programleder er Jenny Skavlan.