Lindesnes kommune Lindesnes Søknadsfrist: 01.03.2020 www.lindesnes.kommune.no

Arealplanlegger

Lindesnes kommune søker arealplanlegger

Teknisk forvaltning er en del av tjenesteområdet Samfunnsutvikling. Teknisk forvaltning har for tiden ansvaret for planarbeid, byggesaker, oppmåling, geodata og landbruk. Teknisk forvaltning har for tiden 30 årsverk. Av disse har Planavdelingen 5 ansatte, og har ansvar for reguleringsplaner og andre planer for by- og tettstedsutvikling gjennom ulike planprosesser og prosjekter. Arbeidssted er kommunehuset Vigeland. Kommunen er ny, og arbeidsoppgaver i hver avdeling kan endres.

Arbeidsoppgaver
·   Behandling av privat innsendte reguleringsplaner.
·   Utarbeidelse av kommunale reguleringsplaner.
·   Vurdering av problemstillinger innen eldre bebyggelse i Mandal by, uthavner og andre steder med kulturhistorisk verdi, landskapsvurderinger, forvaltning av strandsone, koordinering av interesser m.m. er temaer som vi på Plan jobber med.

Kvalifikasjoner
·   Vi ønsker at du har en utdannelse som sivilarkitekt.
·   Du blir også vurdert dersom du har utdanning innen by- og regionalplanlegging eller annen relevant utdanning på masternivå. Dersom du har god relevant erfaring kan dette veie opp for manglende formell utdanning.
·   Du må ha gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig, tilsvarende B2-test. Du må ha fokus på klart språk.
·   Det er ønskelig med relevant praksis, men er du nyutdannet er du også velkommen til å søke.
·   Du må  ha god forståelse for og erfaring med digitale arbeidsverktøy.

Personlige egenskaper
Vi ønsker en medarbeider som er innovativ og effektiv, selvstendig og samtidig ha gode samarbeidsevner. Du må være interessert i samfunnet rundt deg, og være på jakt etter gode løsninger. 

Vi tilbyr
·   En spennende jobb i en kommune i utvikling.
·   Fleksibel arbeidstid.
·   Godt faglig og sosialt miljø, med mulighet til å påvirke egen arbeidsplass. 
·   Lønn etter avtale. God pensjonsordning gjennom KLP.

Kontaktinformasjon
Anne Kristine Lysestøl
Avdelingsleder Plan
Tlf 918 19 105
anne.kristine.lysestol@lindesnes.kommune.no

Søknadsfrist:
01.03.2020

Les mer og søk på stillingen

Har du lyst til å jobbe på Norges sydspiss? Lindesnes er landets sydligste kommune med om lag 23.000 innbyggere og 2000 ansatte. Kommunen er en av de største på Agder.

Mandal er kommunens by, og vi har de seneste årene hatt en formidabel by- og stedsutvikling, med et godt handelstilbud og et næringsliv i vekst. Det er en attraktiv kommune å bo i, med gode bo- og oppvekstmiljøer, og gode muligheter for jobb og utdanning. Kommunen har et rikt kulturliv, levende by og bygder, flotte naturområder fra hav til hei, og vi har et mangfoldig aktivitetstilbud for innbyggere i alle aldre.

Lindesnes er et godt sted å bo og leve. Bli med på laget vårt!