Søndergaard Rickfelt as Notodden www.sras.no

Arealplanlegger, sivilarkitekt og teknisk tegner/​ konstruktør

Søndergaard Rickfelt as søker arealplanlegger, sivilarkitekt og teknisk tegner/ konstruktør

Vi er et godt etablert arkitektkontor med 12 ansatte. Vi har mange oppdrag og trenger nå flere kloke hoder som vil være med i vårt team.

Vi kan tilby en spennende arbeidsplass der arkitektur, landskapsarkitektur og arealplaner utvikles i godt sammensatte team på tvers av fagene.

Arbeidsplass vil være på Notodden, midt i verdensarven, i flotte nyoppussede lokaler. Gjør deg kjent med Notodden i denne filmen. Se film

Arealplanlegger med minimum 3 års erfaring
Vi trenger deg som er i stand til å arbeide selvstendig og i team. Du er sterk på arealplanprosesser og gjennomføring av plansaker. Du har erfaring fra programvare som benyttes for å produsere reguleringsplaner, kontoret benytter Focus Arealplan og Civil 3D. Du har universitet/ høyskoleutdanning innen arkitektur/ landskap/ arealplanlegging el. tilsvarende og god kunnskap om Plan- og bygningsloven. Du har gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig.

Sivilarkitekt med minimum 3 års erfaring
Vi trenger deg som har fått noe erfaring i bransjen og som kan vise til at du har kjenner til byggeprosess fra skisse til ferdig bygg. Du må være glad i å jobbe i team, men også like å arbeide selvstendig. Du er sterk på digital fremstilling, kontoret benytter ArchiCAD som designverktøy. Du har god kunnskap om Plan- og bygningsloven. Du har gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig.

Teknisk tegner / DAK-operatør / konstruktør med minimum 3 års erfaring
Vi trenger deg som har noe erfaring fra bransjen og som har god kjennskap til å produsere byggetegninger fra skisse- til detaljprosjekt. Digital fremstillingsevne er en forutsetning. Du har relevant utdanning innen bygg. Vi trenger også teknisk tegner til produksjon av arealplaner.

Spørsmål om stillingene kan stilles til daglig leder Roger Heimdal tlf. 90 05 71 76 / e-post eller styremedlem Tine Schia tlf. 91 12 01 70 / e-post

Vi håper at akkurat du kunne du tenke deg å jobbe sammen med oss, og ser frem til å høre fra deg!

Søknad med cv og eventuelle vedlegg sendes til e-post
Søknader behandles fortløpende.