Holon Arkitektur AS Bergen Søknadsfrist: 31.01.2020 holon.no

Arealplanleggere og interiørarkitekter

HOLON søker flere arealplanleggere og interiørarkitekter

HOLON er arkitekter, arealplanleggere, interiørarkitekter og landskapsarkitekter.

Vi søker flere arealplanleggere til vår avdeling Plan | urbanisme i Bergen. HOLON Bergen har et godt etablert planmiljø der åtte medarbeidere arbeider med reguleringsplanarbeid og rådgiving. HOLON ble etablert høsten 2019 av tre arkitektkontorer i Bergen, Haugesund og Stavanger og består av omkring 70 medarbeidere. På grunn av stor oppdragsmengde, og sammenslåingen til HOLON, søker vi nå etter flere arealplanleggere.

Vi ser etter deg som ønsker å jobbe i et spennende planmiljø på Vestlandet, men bred fagkunnskap og engasjement. Du må ha relevant utdanning på høyere nivå (minimum bachelor). Det forutsettes god skriftlig og munlig fremstillingsevne på norsk. Arbeidserfaring innenfor offentlig eller privat planlegging vektlegges i vurderingen av søknader.

HOLON Bergen søker også flere medarbeidere til vår dynamiske og engasjerte interiøravdeling. Vi har en rekke spennende prosjekter i ulike faser og størrelser: nybygg og rehabilitering, skoler, kultur- og næringsbygg og boliger. Vi har høye miljøambisjoner, og prioriterer menneskets velvære i rom vi tegner.

Vi ser etter deg som er ambisiøs, nysgjerrig og engasjert. Du må ha relevant utdanning på høyere nivå, og erfaring fra gjennomføring av prosjekter. Det forutsettes god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

Vi kan tilby varierte, utfordrende og motiverende arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø med gode lønns-, pensjons- og arbeidsvilkår.

HOLON vil skape arkitektur som lytter til menneskene som skal bruke den, som samtaler med omgivelsene den blir en del av, og som forteller om hvordan individ, fellesskap og arkitektur virker på hverandre.

Et holon er en del og samtidig en helhet. Et hus er et holon, men også en del av nabolaget det står i. Et menneske er et holon, men vi er alle en del av fellesskapet.  Som arealplanlegger blir du en viktig del av dette fellesskapet.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Dersom dette høres spennende ut, sender du søknad og CV til bergen@holon.no
Ved eventuelle spørsmål kan du kontakte daglig leder HOLON Bergen, Osmund Lie, på tlf: 934 19 620.

Søknadsfrist: 31. januar 2020