Oslotre AS Oslo www.oslotre.no

Arkitekt

Ønsker du å jobbe med trearkitektur på heltid?

Oslotre AS er totalrådgiver innen arkitektur og byggeteknikk, med spesialisering på trekonstruksjoner og med massivtre- og limtrekonstruksjoner som spesialfelt.

Vi søker en Arkitekt som ønsker å bli del av det permanente teamet.  

Dine primære arbeidsoppgaver vil hovedsakelig bestå i arkitekturprosjektering og prosjektledelse av arkitekturprosjekter, med boligarkitektur og kontorbygg som hovedfokus.

Du må være selvdreven, nøyaktig og blid, samt ha mer enn 5 års erfaring som arkitekt fra et norsk kontor, og beherske norsk skriftlig og muntlig.

Har du i tillegg erfaring fra detaljprosjektering av fleretasjes boligbygg eller kontorbygg er det et stort pluss.  

Vi arbeider for det meste i ArchiCAD, med fysiske modeller, og med alle ledd i en byggeprosess, fra første skisse til ferdig bygg, i både stor og liten skala og med tre tvers igjennom.

Vårt faglige er fokus på sunne, økonomiske og miljøvennlige bygg, og vi arbeider innen de fleste bygningstypologier, i tett samarbeid med våre ingeniører og tømrere.

Kontoret samarbeider med forsknings- og læringsmiljøer over hele Europa, og i front av utviklingen innen urbane trekonstruksjoner.

Vi tilbyr; varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, opplæring innen prosjektering av trearkitektur og et hyggelig og sosialt internasjonalt arbeidsmiljø bestående av 16 arkitekter og ingeniører i trivelige lokaler på bakkeplan i Kvadraturen i Oslo sentrum.

Send oss gjerne en søknad med CV og portfolio til soknad@oslotre.no

Eventuelle spørsmål kan rettes til daglig leder Jørgen Tycho, tlf. 93 23 32 11

www.oslotre.no
facebook.com/oslotre
Instagram: #oslotre