LINK arkitektur – Team Oslo Oslo Søknadsfrist: 01.03.2019 linkarkitektur.com

Arkitekt

LINK arkitektur AS søker arkitekt

LINK arkitektur AS er blant de ledende arkitektkontorene i Skandinavia, med ansatte i Norge, Sverige og Danmark. Vi jobber tett og tverrfaglig for å nå vår visjon om å skape bærekraftig samfunnsarkitektur og rom for bedre liv. For å nå dette søker vi derfor deg som brenner for det samme som oss.

Vi i Team Oslo har behov for en arkitekt med 6–10 års relevant arbeidserfaring. Vi vil vektlegge erfaring med transformasjonsprosjekt, skoleprosjekt, og prosjektledererfaring, i tillegg til ArchiCAD-ferdigheter. Videre ser vi etter deg som har en sterk design- og gjennomføringsevne. Du må kunne jobbe selvstendig og i team, og ha glede av å lede andre, samt påta deg ansvar. Da LINK arkitektur har kontorer over hele Skandinavia, er det en stor fordel om du behersker de skandinaviske språkene muntlig og skriftlig.

Team Oslo holder til i lyse og ærverdige lokaler i Kvadraturen, i sentrum av Oslo. Her har vi samlet et bredt fagmiljø av arkitekter, interiørarkitekter, landskapsarkitekter, urbanister, planarkitekter og ingeniører. Hovedvekten av våre prosjekt er innen sektorene; skole, helse og omsorg, næring og kontor, og større boligprosjekt. Hos oss vil du kunne jobbe i alle faser; fra konkurranser og mulighetsstudier til gjennomføring. Vi kan tilby et kreativt og engasjert arbeidsmiljø i et firma med spennende ambisjoner og muligheter. Konkurransedyktige betingelser medfølger.

Har du spørsmål til stillingen og mulighetene vi tilbyr?
Kontakt: Teamleder Kjetil Bakken-Engelsen på e-post 
Søknad med CV og portfolio sendes til e-post 
Merk emnefelt: «arkitekt»
Søknadsfrist: 01.03.2019

Alle søknader behandles konfidensielt.
LINK arkitektur AS
Besøksadresse: Kirkegata 4, 0153 Oslo
T: +47 21 52 22 00
E-post

linkarkitektur.no