Lund+Slaatto Arkitekter Oslo www.lsa.no

Arkitekt

Lund+Slaatto Arkitekter søker fagansvarlig for byggesak

Lund+Slaatto søker etter en engasjert arkitekt til rollen som fagansvarlig for byggesak.
I denne rollen inngår selvstendig ansvar for søknadsprosesser tilknyttet kontorets prosjekter, i tillegg til oppfølging og kvalitetssikring av andre søknader. Du blir involvert i en rekke av prosjektene våre, og blir en viktig ressursperson på kontoret. Vi ser etter deg som har høy kompetanse innenfor byggesak og relevant erfaring enten fra det offentlige eller fra annet arkitektkontor. Du har evne til å jobbe selvstendig og til å være involvert i flere prosjekter parallelt, og er grundig og løsningsorientert. Det er en fordel med gode digitale kunnskaper. Rollen kan kombineres med annet arkitektarbeid, dette kan være prosjektering, plan / regulering, illustrasjon etc., avhengig av din kompetanse og interesse.
 
Søkere må beherske norsk godt både skriftlig og muntlig.
Vi tilbyr utfordrende oppgaver, bra arbeidsmiljø og gode lønnsbetingelser.
 
Dersom dette er aktuelt for deg, send en søknad som beskriver din kompetanse, med CV og portfolie/ utvalgte prosjekteksempler og referanser til ahm@lsa.no
Ta gjerne kontakt med Åse Helene Mørk på 992 89 302 for å høre mer om stillingen.
 
Lund+Slaatto sin ambisjon er å skape karakteristisk, formsterk og bærekraftig arkitektur.

Kontoret er opptatt av profesjonalitet, og har som målsetting å til enhver tid kunne tilby tjenester innenfor hele spekteret av arkitekttjenester på et svært høyt kvalitetsmessig nivå. Kontoret har ca. 50 ansatte – arkitekter, interiørarkitekter, praktikanter og egen IT-ansvarlig. Vi holder til i lyse lokaler med utsikt over fjord, havn og by på Lossebalkongen ved Havnelageret sentralt i Oslo.

Se gjerne mer om oss og prosjektene våre på www.lsa.no