AT Plan og Arkitektur AS Tromsø atpa.no

Arkitekt

Arkitekt ønskes i Tromsø

AT Plan & arkitektur har en stadig økende oppdragsmengde, nye kunder og spennende prosjekter. Til vårt kontor i Tromsø søker vi etter arkitekt/ teknisk tegner/ ingeniør med erfaring fra detaljprosjektering av større prosjekter som skole og kombinasjonsbygg. Du må beherske ArchiCAD og Teknisk forskrift, samt ha erfaring i bruk av byggforskserien (SINTEF byggforsk). Du må være utadvendt med gode faglige og sosiale egenskaper, like å jobbe både selvstendig og i team, og bidra til å videreutvikle både kontorets og egen kompetanse.

Vi tilbyr både fast stilling og engasjement, avhengig av kompetanse og profil.

Vi har norsk som arbeidsspråk.

Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver, et sterkt fagmiljø og et godt og sammensveiset arbeidsmiljø. Vi har gode lønns-, pensjons- og forsikringsvilkår.

AT Plan & arkitektur AS er et landsdekkende firma etablert i 2004 med kontor i Tromsø og Oslo. Kontorene jobber nært sammen og fungerer som ett samlet fag- og arbeidsmiljø. Vi er 35 ansatte og er i vekst.

Vi er en A-Å leverandør av arkitekttjenester for våre profesjonelle oppdragsgivere. Vi vektlegger et effektivt og målrettet samarbeid, og har fokus på å forstå kundens rammer og målsetning. Kundens forventninger til funksjonelle bygg med god økonomi legges til grunn for all vår prosjektering. Målsetningen er å skape god arkitektur innenfor rammene av de eiendoms- og byutviklingsmessige forutsetninger.

Vi tilbyr våre kunder en langsiktig relasjon med nøkkelpersonell som vektlegger kundens behov og som forstår marked, forvaltning og politikk som både mulighet og risiko. Gjennom god kjennskap til lokale og regionale forhold og forutsetninger skaper vi smidige prosesser sammen med kunden. Våre kunder forvente kort responstid og leveranser til avtalt tid. 

Vi har lang erfaring fra prosjektering og regulering av boliger, forretnings- og kontorbygg, samt studentboliger, helse- og omsorgsbygg og skoler. Vår spesialkompetanse er prosjektering av bygg i massivtre og modulbygg i stor skala, samt prosjektutvikling og store reguleringsprosjekt.

Spørsmål om stillingen
Daglig leder Mette Hoel 
Tlf. 90 87 13 81

Søknadsfrist: Snarest

Les mer og søk på stillingen