DARK Stavanger AS Stavanger Søknadsfrist: 20.08.2020 darkarkitekter.no

Arkitekt

Arkitekt med 5+ års erfaring søkes til vårt kontor i Stavanger

DARK Stavanger AS består per i dag av 10 arkitekter hvorav 2 landskapsarkitekter og 1 interiørarkitekt. Vi er en del av DARK Design Group som er blant landets største arkitektmiljøer med over 130 ansatte, fordelt på DARK Arkitekter, ZINC interiørarkitekter, LARK landskap, DARK Drammen og vår nyeste kontor, DARK Fredrikstad. 

Vi arbeider for tiden med mange spennende prosjekter for både private og offentlige oppdragsgivere og har etter oppstart i 2018 hatt en jevn økning i oppdragsmengde. Nå trenger vi flere dyktige medarbeidere og søker deg som har noe erfaring fra prosjekteringsfaser og et stort faglig engasjement. Vi jobber bl.a. med områdeutvikling og byrom, boligprosjekter, undervisningsbygg, næringsbygg og omsorgsbygg.

Vi søker faglig engasjert og prosjekterende arkitekt som har:

  • 5 års erfaring eller mer
  • Erfaring med BIM-prosjektering er en fordel
  • Analytisk, søkende og åpen personlighet
  • Formsterk med gode formidlingsevner
  • Ønske om å påvirke og delta aktivt i utviklingen av et ungt kontor

Vi kan tilby en spennende arbeidsplass med flat struktur og et lekende, ungt arkitektmiljø. Vi er dedikerte og profesjonelle, men også uhøytidelige og sosiale. Vi tror på deling og samarbeid, og er alltid ute etter å bli bedre. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og øvrige ordninger. Vårt kontor ligger i et gammelt industribygg i Østre bydel med parker, spisesteder og kulturscener i nærmeste nabolag. 

Søknader sendes til stavanger@dark.no, frist 20.august 2020. Legg ved en kortfattet CV med relevant arbeidserfaring og en pdf-presentasjon med utvalgte arbeider. Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt.

Evt. spørsmål rettes til daglig leder, Jostein Korsnes. E: jostein@dark.no M: 401 70 500
darkarkitekter.no /// facebook.com/darkstvg