Tippetue Arkitekter as Bergen Søknadsfrist: 31.05.2021 www.tippetue.no

Arkitekt

Tippetue Arkitekter as søker etter arkitekt.

Tippetue Arkitekter AS ble etablert av sivilarkitekt MNAL Mette Rakner i 1998. Vi har kontorer i historiske omgivelser i Sandviken i Bergen. Vårt team består i dag av 10 medarbeidere som utfyller hverandre når det gjelder kompetanse, interesser og erfaring.

Vi arbeider med en rekke forskjellige aktører. Vår spesielle ekspertise er kombinasjonsprosjekter hvor bolig, næring og landskap skaper levende miljøer, og hvor sosial bærekraft får spille en av hovedrollene. Vi tilnærmer oss ethvert prosjekt med en åpen, nøktern og samarbeidende holdning. Vår oppdragsportefølje består for tiden i hovedsak av arealplanlegging, næringsbygg, helse, kommunikasjon, samt større og mindre boligprosjekter. Vi er medlem i Grønn Byggallianse, og bygger for tiden opp et miljø internt for BREEAM kompetanse. Vi jobber også med svanemerkede prosjekter.

Se www.tippetue.no for mer informasjon.

Vi har stor oppdragsmengde, og søker derfor faglig engasjert og dyktig sivilarkitekt med solid gjennomføringsevne og samarbeidslyst. En som er god på å jobbe i team, og å spille de rundt seg gode.

Kvalifikasjoner:

  • Master i Arkitektur
  • Minimum 3 års prosjekteringserfaring
  • Gode formidlingsevner på norsk, både skriftlig og muntlig
  • God erfaring med Archicad som prosjekteringsverktøy
  • Erfaring med søknadsarbeid er ønskelig

Vi tilbyr en kjempefin arbeidsplass med hyggelige og flinke kolleger som støtter hverandre. Kontoret har gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser.

Søknad med CV og portfolio sendes til post@tippetue.no snarest, og innen 31.05.21.

Har du spørsmål, kontakt oss gjerne:Anne Jensen, Faglig leder Arkitektur. E-post: anne@tippetue.no Mette Rakner, Daglig leder. E-post: mette@tippetue.no