Boxs Arkitektstudio AS Asker Søknadsfrist: 30.04.2018 www.boxs.no

Arkitekt

Da vi for tiden har stor oppdragsmengde med mange spennende prosjekter, søker vi to dyktige, kreative og engasjerte arkitekter med erfaring til vårt kontor i Asker.

Aktuelle arbeidsoppgaver:
•   Prosjekteringsoppgaver innenfor de fleste prosjekteringsfaser.
•   Prosjektledelse

Kompetanse:
•   Masterutdanning fra universitet/høyskole
•   Minst 5 års relevant erfaring fra arkitekturprosjektering, gjerne prosjektstyring      
     og oppfølging av byggeprosjekter
•   God kjennskap til ArchiCAD og ByggSøk er en fordel.

Du må ha gode norskkunnskaper, god fremstillingsevne muntlig og skriftlig, samt like å jobbe i team. Erfaring med BIM er ønskelig.

Har du et grunnleggende ønske om å skape arkitektur av høy kvalitet, kan vi tilby arbeidsoppgaver som spenner over et vidt spekter og som byr på varierte utfordringer. Hos oss vil du få mye ansvar, spennende utfordringer og gode betingelser.

Eventuelle spørsmål kan rettes til daglig leder Pieter Paul Furnée
Telefon 4666 3862/ e-post 

Søknad sendes innen 30.04.2018
Alle søknader behandles konfidensielt.

Boxs Arkitektstudio AS er et effektivt kontor i Asker. Vi har god kunnskap om plan- og bygningsloven, samt praksis for regulerings- og arealplaner i kommunene. Kontoret har mye kompetanse på store og små prosjekter, fra skisser til gjennomføring og ferdig bygg. Vi er gode til å se potensialet i den enkelte eiendom, og å utnytte dette godt i forhold til utbyggingsmuligheten. Samtidig stiller vi høye krav til kvalitet, samt plassering og tilpasning av bebyggelsen i forhold til terreng og naboskap. Vi er spesielt opptatt av ’den menneskelige dimensjon’ i prosjektene våre, og legger stor vekt på god funksjonalitet i samspill med opplevelsen av det enkelte rom, og kontakten med tomten og omgivelsene.

Siden oppstart i 2004 har kontoret prosjektert og bygget mange boliger, spesielt i Asker (ca. 60 %). I tillegg til boliger og leilighetsbygg er vi involvert i utvikling av flere ulike reguleringsplaner. For tiden er kontoret i en positiv omstillingsprosess mot flere ulike type prosjekter, og i flere kommuner, samtidig som over 80 prosjekter er i gang i ulike faser.