Steinsvik Arkitektkontor AS Tromsø steinsvikarkitekt

Arkitekt

Steinsvik Arkitektkontor AS søker engasjert
og selvstendig arkitekt

Vi søker en arkitekt til vårt kontor i Tromsø

Arkitektkontoret ble etablert i Tromsø i 1972 og har vært i kontinuerlig drift siden oppstarten. Kontoret gjennomfører oppdrag innenfor kategoriene nybygg, rehabilitering, arealplanlegging, design og prosjekteringsledelse. 

Kontoret har gjennom forsknings- og utviklingsarbeide samt realisering av prosjekter opparbeidet seg en spesiell kompetanse på energieffektive løsninger for bygg og bærekraftig arkitektur, samt planlegging i forhold barn, klima og uterom. Denne kompetansen og engasjementet for disse temaene har medført at kontoret har fått flere priser, blitt valgt ut til utstillinger og bidratt til flere seminar og konferanser både i Norge og i utlandet. Kontoret er medlem av Arkitektbedriftene (AiN).

Kontoret har per i dag 5 ansatte og søker ny arkitekt som er ansvarlig og i stand til å jobbe med egen prosjekter, noen års erfaring er ønskelig. Videre legger vi vekt på at du har interesse for å jobbe tverrfaglig og systematisk og er i stand til å tilegne deg kunnskap for å fungere godt i kontoret.

Dine oppgaver vil bestå av:

-    Drift av egne prosjekter, fra forprosjekt til detaljprosjektering
-    Medvirkning og samspill i pågående prosjekter
-    Visualisering
-    Søknadsarbeider

Kvalifikasjoner

Sivilarkitekt/Master i arkitektur, ønskelig med erfaring men nyutdannede blir vurdert, gode kommunikasjonsferdigheter i norsk skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr:
-    Et unikt og intimt arbeidsmiljø (arkitektur, mennesker og dyr i ett)
-    utfordrende oppgaver
-    fleksibel arbeidstid
-    fagsamlinger og studieturer

Kontaktperson:
Navn: Magnus Vågan    
Mail: magnus@steinsvikarkitekt.no
Tlf: 979 83 927

Besøksadresse:
Fiolvegen 21, 9016 Tromsø