Point Sandefjord, Drangedal www.pointdesign.no

Arkitekt

Vil du være arkitekt i Point, som er Vestfolds nyeste arkitektkontor? Eller i Point sitt kontor i Drangedal?

Point har startet et nytt kontor i Sandefjord for 1,5 år siden. Våre prosjekter er slående, uttrykksfulle, funksjonelle og har en varm atmosfære.

Vi trenger å styrke teamet vårt både i Sandefjord og Drangedal, og vi ser etter deg som passer i våre team. Du tenker kreativt og strategisk for å løse oppgavene dine, du har erfaring som arkitekt og er stolt av dine referanser, samtidig som du ønsker å vokse sammen med Vestfolds nyeste etablerte arkitektkontor. Det er DEG som vi søker!

Point as bygger sterk arkitektur, selskapet står blant annet bak ombygging av Porsgrunn VGS, Kragerø Sparebank og utvikling av Tungtvannsfabrikken / Museet på Rjukan og flere nye leilighetsprosjekter.  

Blir du inspirert og kjenner at det kribler når du er inne på vår nettside pointdesign.no ? Har du engasjement og erfaring som passer i den kvaliteten og utvikling som Point driver? Er du idémakeren som brenner for dette og ønsker et langsiktig arbeidsforhold? Det er DEG. Som vi søker!

Krav:
Du er oppriktig, nysgjerrig og elsker nytenkning. Det er viktig at du har strategisk og systematisk tilnærming til arbeidet. For å lykkes i jobben vektlegges en initiativ- og gjennomføringsevne.

Om Point:
Vi er et mangfoldig team, har fokus på funksjonell arkitektur med sterk identitet.
Vi har fokus på kommunikasjon og er løsningsorienterte. En kunde får mer enn han forventer.
Det er gøy og inspirerende å jobbe MED POINT og det er gøy og inspirerende å jobbe I POINT.

Kvalifikasjoner:
Master utdanning arkitektur
Flere års erfaring som arkitekt
Revit kunnskap
Erfaring med kundekontakt
God i å kommunisere, både internt og eksternt

Vi ønsker start snarest.
Info og kontakt: Janne Øya Burgerhoudt e-post  
tlf 995 34 047