BASIS arkitekter Kristiansand www.basisark.no

Arkitekt

BASIS arkitekter søker arkitekt

Vi ønsker å utvide vår arkitektfaglige kompetanse, og søker derfor etter en formsikker, erfaren og faglig engasjert arkitekt – gjerne med nettverk og kjennskap til lokale forhold. Vi søker etter en ressursperson med gode samarbeidsevner, som kan bidra med kreative innspill og ta selvstendig ansvar for prosjektgjennomføring og kunderelasjoner. For rette person som ønsker å bli med på å drive kontoret, vil partnerskap være aktuelt.

Vi søker arkitekt med utdannelse på universitets-/ høyskolenivå (MA / sivilarkitekt) og minimum 5 års erfaring. Gode norskkunnskaper både skriftlig og muntlig, er en forutsetning.

BASIS arkitekter AS holder til i attraktive lokaler i sentrum av Kristiansand. Vi arbeider med både små og store prosjekter for offentlige og private oppdragsgivere, og har for tiden flere større prosjekter knyttet til bolig, næring og regulering. Kontorets viktigste arbeidsverktøy er Revit, og for presentasjoner i tidlig fase benyttes Lumion- og Adobe-programmer.

Vi kan tilby allsidige arbeidsoppgaver i et åpent og trivelig arbeidsmiljø, fleksibel arbeidstid, muligheter for faglig utvikling og ellers gode betingelser.

Ønsker du nærmere opplysninger, kan du kontakte Andreas Anderssen eller Erik Østrådal på telefon 38 17 70 90.

Skriftlig søknad med CV og utvalgte eksempler på eget arbeid, sendes på e-post