Lund+Slaatto Oslo Søknadsfrist: 01.10.2018 www.lsa.no

Interiørarkitekt

Lund+Slaatto søker dyktig interiørarkitekt i et års vikariat

Lund+Slaatto Arkitekter har mange interessante prosjekter og stabilt høy oppdragsmengde. Vi har de siste årene bygget opp en interiøravdeling på kontoret, som er involvert i mange av kontorets prosjekter og i tillegg jobber med rene interiørprosjekter. Avdelingen består i dag av fem interiørarkitekter, og vi søker nå etter en engasjert, dyktig og selvstendig interiørarkitekt i et vikariat på et år fra ca 01.01.2019. Du må ha master eller hovedfagsutdannelse, og ca 5-8 års erfaring. Du bør ha et ønske om å jobbe i et tverrfaglig miljø i tett samarbeid med arkitekter, og ha variert erfaring, gjerne bl.a fra kontorbygg. Søkere må beherske norsk muntlig og skriftlig.
 
Vi holder til i flotte lyse lokaler på Langkaia sentralt i Oslo, og kan tilby utfordrende og varierte oppgaver, bra arbeidsmiljø og gode lønnsbetingelser.
 
Søknad som beskriver din kompetanse og erfaring, med CV og portfolie/ utvalgte prosjekteksempler og referanser sendes senest 1. oktober til e-post

Ta gjerne kontakt med leder for interiøravdelingen Benedicte Arentz på 926 88 174, eller daglig leder Åse Helene Mørk på 992 89 302 for å høre mer om stillingen.

www.lsa.no