Dark Arkitekter Oslo darkarkitekter.no

Arkitekt

Arkitekt med 5+ års erfaring søkes

Vi har for tiden en økende arbeidsmengde, og er på utkikk etter arkitekter med prosjekteringserfaring til kontoret vårt på Skøyen.

Dark Arkitekter består i dag av ca 55 arkitekter og planleggere. Vi er en del av Dark gruppen, sammen med ZINC interiørarkitekter, LARK landskap og Dark Stavanger. Vi arbeider for tiden med en rekke spennende prosjekter i alle skalaer og faser med alt fra rehab, reguleringsplaner, boligprosjekter i alle størrelser og innovative næringsbygg. Vi etterstreber i alle våre prosjekter å tilby mer enn hva som forventes, og har fokus på bærekraft med utgangspunkt i FNs bærekraftsmål.

Vi søker Prosjekterende arkitekt med:
-  5-8 års erfaring
-  Erfaring med Revit og BIM prosjektering
-  Analytisk, søkende og åpen personlighet
-  Formsterk med gode formidlingsevner
-  Ønske om å påvirke arbeidsplassen
-  God muntlig/skriftlig formidlingsevne på nordisk

Vi kan tilby en tverrfaglig arbeidsplass med fokus på egenutvikling med støtte fra erfarne arkitekter. Vi er dedikerte og profesjonelle, men også lekne og sosiale. Vi tror på deling og samarbeid, og er alltid ute etter å bli bedre.

Søknader sendes til e-post 
Legg ved en kortfattet CV med relevant arbeidserfaring og en pdf med utvalgte arbeider. Kun digitale søknader vil bli besvart. Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt.

Evt spørsmål rettes til daglig leder Arne Reisegg Myklestad på e-post