Arkitema Architects Oslo arkitema.com

Arkitekt innen undervisning

Arkitema Architects er i sterk vekst
- Søker erfaren arkitekt innen undervisning. 

Arkitema Architects prosjekterer bygg som skal gi best mulig arkitektoniske rammer for å oppfylle byggets formål. Arkitema arbeider  med alle deler av arkitekturfaget – fra innredning via bygningsarkitektur til byplanlegging – men har spesialisert seg på fem fagområder: Bolig, næring, helse, læring og urban design. Selskapet ble grunnlagt i 1969 og er i dag en av Skandinavias største arkitektselskaper med 550 ansatte fordelt på kontorer i København, Århus, Stockholm og Oslo.

Arkitema har i den senere tid vunnet flere arkitektkonkurranser i Norge, deriblant flere skolekonkurranser.

Selskapet er i stor vekst og søker nå etter en erfaren arkitekt med fagkompetanse innen undervisning. Vi søker spesielt etter arkitekt med erfaring fra prosjektering av høskole og universitetsbygg, men all undervisningskompetanse er av interesse.

Du vil inngå i vårt team av høyt kompetente arkitekter, og vil bidra med ansvar for spennende undervisningsprosjekter. 

Du blir del av en virksomhet med en verdibasert ledelse, og et arbeidsmiljø preget av høy faglig kompetanse, arbeidsglede og et unikt engasjement for arkitektur og estetikk.

Om deg:
•   Du har en bred erfaring  som arkitekt for skole- og undervisningsprosjekter
•   Du har et stort faglig engasjement  og interesse for prosjektering av skole og undervisningsbygg
•   Som person er du åpen, omgjengelig og kommuniserer på en god måte

Vi tilbyr:
•   Interessant og utfordrende arbeid med spennende prosjekter
•   Et meget hyggelig arbeidsmiljø med dyktige og hyggelige kollegaer
•   Konkurransedyktige betingelser
•   Sentralt plassert kontor i St Olavsgate i Oslo

Link International Norge AS bistår oss i denne rekrutteringsprosessen.
Spørsmål om stillingen kan rettes til rekrutteringsrådgiver Yvonne Berg på tlf 414 17 017.

Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende

Les mer og søk på stillingen


Arkitema Architects AS

Arkitema Architects har som mål å tegne og oppføre bygg som gir best mulig arkitektoniske rammer for byggets formål. Vi har jobbet med arkitektur helt siden vår første tegnestue ble startet 1969, og opp gjennom årene har vi opparbeidet oss solid erfaring og ekspertise innenfor arkitektfaget. Vi lever oss inn i omgivelsene, tar høyde for lokalsamfunnets behov og er opptatt av alltid å ha en god dialog med både byggherre, brukere og samarbeidspartnere. På den måten blir vårt arkitektoniske uttrykk summen av oppdragets mange ulike interessenter, og i prosessen sikrer vi at sluttresultatet blir både gjennomførbart, bærekraftig og estetisk tiltalende. Vi kaller det People in Architecture. 

Vi jobber med alle avskygninger av arkitekturfaget – fra innredning via bygningsarkitektur til byplanlegging – men vi har spesialisert oss på fem fagområder: Bolig, næring, helse, læring og urban design. Disse fem fagområdene utgjør sammen grunnlaget for den moderne, skandinaviske byen. 

Arkitema Architects ble grunnlagt i Aarhus i 1969. I dag er tegnestuen en av Skandinavias største arkitektvirksomheter med 500 medarbeidere fordelt på kontorene i København, Århus, Oslo, Stockholm og Malmø.