Fristed Arkitekter AS Asker Hjemmeside

Vi trenger flere medarbeidere!

Arkitekt / Interiørarkitekt

Fristed Arkitekter vokser videre og flytter inn i nye lokaler på nyåret. Vi opplever økt etterspørsel, og vi er til vårt kontor i Asker på utkikk etter erfarne, dyktige og ambisiøse arkitekter som brenner for faget.

Vi rekrutterer denne gangen til følgende stillinger:

Erfaren seniorarkitekt / Prosjektleder
Vår nye seniorarkitekt må ha erfaring fra alle faser av prosjektering med kompetanse på bolig, først og fremst eneboliger/fritidsboliger, men gjerne også fra større bolig og leilighetsprosjekter. Du har meget gode evner innenfor arkitektonisk formgiving, teknisk gjennomføringsevne, og evne til å jobbe både selvstendig og i nært samarbeid med kontorets ledelse og øvrige medarbeidere. Du har ledererfaring med god kjennskap til faget og søknadsprosesser overfor kommune.

Arkitekt med erfaring innenfor boligprosjekter
Vår nye arkitekt bør ha erfaring fra arbeid med boliger og ha kunnskap om søknadsprosesser overfor kommune. Vi tror du har noen års erfaring og at du liker å arbeide både selvstendig og i team.

Erfaren interiørarkitekt med prosjektledererfaring
Vår nye interiørarkitekt har lang erfaring med ledelse og gjennomføring av interiørprosjekter. Vi ser gjerne at du har jobbet med hotell og restaurant, og også boliger.

Våre nye kolleger er selvstendige, initiativrike, driftige, organiserte og løsningsorienterte. Dere setter høye krav til kvalitet og har god gjennomføringsevne, og dere klarer å håndtere mange baller i luften på en gang. Vi jobber i Archicad og Holte Prosjekt for gjennomføring av våre prosjekter. Alle søkere må beherske norsk språk godt, både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr

  • Varierte og utfordrende oppgaver
  • Godt arbeidsmiljø
  • Fleksibel arbeidstid
  • Gode lønnsbetingelser

Send oss gjerne en søknad som beskriver din kompetanse og erfaring, med CV og portefølje/utvalgte prosjekteksempler samt referanser snarest til prosjekt@fristed.no Ta gjerne kontakt med Andreas Weidemann Hertzenberg på 415 22 405 for å høre mer om stillingen.

Arbeidsgiver: Fristed Arkitekter AS
Stillingstittel: Prosjektleder | arkitekt | interiørarkitekt
Frist: Snarest
Ansettelsesform: Fast ansettelse

Fristed Arkitekter har i dag 8 ansatte med store og spennende fremtidsplaner. Vi holder til i flotte lokaler i Asker sentrum.

Se gjerne mer om oss og prosjektene våre på www.fristed.no