AT Plan og Arkitektur AS Tromsø Søknadsfrist: 15.08.2017 www.atpa.no

Arkitekt og landskapsarkitekt

​AT Plan & arkitektur har en stor og voksende oppdragsmengde, nye kunder og spennende prosjekter. Vi søker arkitekter og landskapsarkitekter som kan bidra til utviklingen på vårt Tromsøkontor.

Det er en fordel med 2 - 3 års erfaring fra prosjektering eller reguleringsplanlegging. Du må være utadvendt med gode faglige og sosiale egenskaper, ha stor arbeidsvilje og kapasitet. Du må evne å jobbe både selvstendig og i team, og kunne bidra til å videreutvikle både kontorets og egen kompetanse. Du må like å jobbe i og med prosjekter, ha god prosjektforståelse og kunne forholde deg til prosjekters forutsetninger og dynamikk.

 
Vi tilbyr både fast stilling og engasjement, avhengig av kompetanse og profil.
Kunnskap om og erfaring fra ulike typer dataverktøy, primært ArchiCAD er en forutsetning. Vi har norsk som arbeidsspråk.

Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver, et sterkt fagmiljø og et godt og sammensveiset arbeidsmiljø. Vi har også gode lønns-, pensjons- og forsikringsvilkår.

For eventuelle spørsmål, ta kontakt med daglig leder Mette Hoel på tlf: 908 71 381

Søknad med cv sendes til e-post.
Søknadsfrist: 15.08.17


Om arbeidsgiveren
AT Plan og Arkitektur AS er et landsdekkende firma etablert i 2004 med kontor i Tromsø og Oslo. Kontorene jobber nært sammen og fungerer som ett samlet fag- og arbeidsmiljø. Vi er 25 ansatte og er i vekst. Våre medarbeidere har bakgrunn fra privat og kommunal praksis og undervisning på universitetsnivå. Vi har både private og offentlige oppdragsgivere og tegner boliger, næringsbygg, skoler og omsorgsboliger i spennet tidligfase, regulering og byggprosjektering. Vi vektlegger et målrettet og effektivt samarbeid med oppdragsgiver, og har fokus på økonomi, byggbarhet og rasjonalitet i alle våre leveranser. Vårt mål er å bistå våre kunder i alle ledd. Vi leverer komplette regulerings- og byggprosjekteringstjenester, samt timebasert rådgivning til private og offentlige aktører. Våre satsningsområder er blant annet bygg i massivtre og modulteknologi. Kundeporteføljen utgjør bl.a. Eiendomsspar, Norgesgruppen, Aspelin Ramm, Eiendomsgruppen, Oslo Areal, Gjensidige Eiendom, Betonmast, HENT, NCC, PEAB, Snøhetta, Statsbygg, Oslo kommune, Tromsø kommune, samt en rekke øvrige aktører i bygg og anleggsbransjen.