Crux Arkitektur AS Oslo www.cruxarkitektur.no

Arkitekt og praktikant

Erfaren arkitekt og praktikant søkes 

Crux Arkitektur AS har i dag 11 ansatte, og har nylig flyttet inn i flotte nyoppussede lokaler på Rodeløkka i Oslo. Kontoret har prosjekter i alle skalaer over hele Norge, med hovedvekt på små og store boligprosjekter. Vi jobber med både private, offentlige og kommersielle aktører. Vi har økende oppdragsmengde og søker derfor etter nye engasjerte og dyktige kolleger.

Erfaren arkitekt
Vi ser etter en arkitekt med minimum 4 års erfaring, som har god erfaring innen prosjektering i alle faser, regulering og saksbehandling, og kan ta ansvar som selvstendig prosjektleder fra innledende skisser til ferdigstillelse. Du må like å jobbe både selvstendig og i team. God kjennskap til ArchiCad er nødvendig. Søker må beherske norsk skriftlig og muntlig. 

Praktikant
Vi søker også praktikant som har fullført 3-årig bachelor fra arkitektstudiet. Kjennskap til ArchiCad og erfaring med visualisering er en fordel. Søker må beherske norsk skriftlig og muntlig.
 
Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med mange spennende prosjekter, dyktige og hyggelige kolleger, samt gode faglige utviklingsmuligheter. 
 
Søknad med CV og portefølje sendes til jobb@cruxarkitektur.no
Merk søknaden med “Erfaren arkitekt” eller “Praktikant”. 
 
Søknadsfrist:
Snarest
Snarlig tiltredelse er ønskelig.
 
For ytterligere informasjon, kontakt:
Mathias Løvlie
+47 922 06 494 eller 
Tarjei Forseth
+47 402 15 961