WSP Norge AS Oslo, Lillehammer Søknadsfrist: 02.06.2022 Hjemmeside

Arkitekt - Oslo og Lillehammer

WSP er et av verdens ledende kompetansemiljøer innen samfunnsutvikling. Vi hjelper byer, tettsteder og virksomheter med å planlegge og bygge trygge, sikre og bærekraftige samfunn - rustet for fremtiden.

Her hos oss:

 • verdsetter vi hverandre og omdømmet vårt
 • dyrker vi samhandling i alt vi gjør
 • handler vi lokalt, og tenker internasjonalt
 • har vi tillit til våre kollegaer og tar alltid ansvar for våre handlinger
 • er vi fremtidsrettede og utfordrer det etablerte

Er du vår nye Arkitekt? Arbeidssted i Oslo eller Lillehammer

WSP Norge AS er et multifaglig rådgiverselskap med 600 ansatte, bestående av forretningsområdene Prosjektledelse, Bygg & Teknikk og Samfunnsutvikling. Du vil bli en del av Samfunnsutvikling, Divisjon Arkitektur og Design med faglig dyktige og hyggelige kollegaer fordelt på kontorer i Oslo og Lillehammer.

Vi jobber med arkitektur, interiør, verneverdige bygg og landskapsarkitektur av alle slag, samt arealplanlegging, urbanisme, mobilitet og reguleringsplaner i alle faser. Vi er i dag etablert med faglig bredde i flere markeder og er rustet for å kunne ta de fleste oppgaver.

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester, og søker nå etter dyktige og engasjerte arkitekter til våre kontorer i Oslo og på Lillehammer. Vi ser etter deg som ønsker å jobbe med spennende og varierte prosjekter i et hyggelig, sterkt arkitektfaglig og tverrfaglig miljø som er i målrettet vekst.

Vi er en fin og positiv gjeng med et sterkt medarbeiderfokus, hvor alle har stor påvirkning på egen arbeidshverdag. Vi ønsker at du skal stå selvstendig i jobben din og tilbyr et solid støtteapparat bak våre ansatte. Vi er opptatt av åpenhet og samhandling i WSP, vi støtter og oppmuntrer hverandre i hverdagen og drar lasset sammen. Om du er en som trives med å jobbe selvstendig, men i tett samarbeid med dine kolleger og ser verdien i den åpne samtalen om fag og annet, så vil vi svært gjerne hilse på deg.

Arbeidsoppgaver:

Typiske arkitektoppgaver innenfor fagområdene beskrevet over.

Lyst til å gjøre ting du ikke har gjort før? Det er gode muligheter for det hos WSP!

For å lykkes som arkitekt hos oss tror vi du har disse kvalifikasjonene:

 • Master i Arkitektur eller Master i byggeteknikk og arkitektur
 • Minimum 3 års erfaring med arkitekturprosjektering
 • God forståelse for BIM og CAD programmer. Vi benytter; Revit, noe AutoCad og Archicad, Lumion og SketchUp
 • Interessert i tverrfaglig arbeid mot arkitektur, urbanisme, veg og samferdsel
 • Gode skriftlige og muntlige presentasjonsevner
 • Gode samarbeidsevner, være selvstendig og trygg i din rolle og ha en god prosessforståelse

Du får mange muligheter, og vi tilbyr deg:

 • Faglig utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med stor mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag
 • Fokus på egenutvikling, og mulighet til å ta del i videreutviklingen av selskapets fagkompetanse, tjenester og produkter
 • Et arbeidsmiljø med kunnskapsrike og inkluderende kollegaer, samarbeid på tvers av team, fagområder og avdelinger med ambisjoner om å framtidssikre verden
 • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger, og en fleksibel arbeidslivsstrategi
 • Å bli en del av et kompetansenettverk i arkitektur og samarbeidende fag i et globalt rådgiverselskap med 52 000 ansatte verden over

Er du vår nye Arkitekt, eller vil høre mer? Da gleder vi oss til å høre fra deg!

Send oss din CV og søknad via vårt rekrutteringssystem innen 1.juni

SØK PÅ STILLINGEN

For spørsmål, ta kontakt med:
Divisjonsleder arkitektur og design; Ingunn Sirevåg Jensen, Tlf: 936 18 343

QUESTION TODAY – IMAGINE TOMORROW – CREATE FOR THE FUTURE

Om WSP:
I en verden der alt blir større, smartere og går raskere enn noensinne, lever vi mennesker med samme følelser og behov som vi alltid har hatt. Vi liker bylivet, men har behov for å kjenne på luft og natur. Vi vil ha det komfortabelt, men trenger å bevege kroppen. Vi blir fort oppslukt i ny teknologi, men er urolige over hvordan den påvirker oss. Vi vil at livet skal være enkelt, trygt og trivelig og at alt bare skal fungere. WSP sin rolle er å forstå utviklingen, og forstå hvor vi er på vei. WSP har et av Norges ledende fagmiljøer innen prosjektledelse. Vi tilbyr prosjektledelse, strategisk rådgivning, prosjektutvikling, tverrfaglig rådgivning og prosjektering.

Våre kunder er offentlige og private aktører innen infrastruktur og samferdsel, energi og industri, by- og tettstedsutvikling, plan og regulering og bygg og eiendom. I Norge er vi over 500 medarbeidere fordelt på kontorer over hele landet, mens vi på verdensbasis er 55 000 medarbeidere ved kontorer i 40 land. Med denne globale ekspertisen i ryggen møter vi våre oppdragsgiveres utfordringer uansett hvor komplekse de måtte være.