Mad arkitekter Oslo Søknadsfrist: 10.08.2020 mad.no

Arkitekt/​ planlegger, samt praktikanter

Mad arkitekter har stor oppdragsmengde, og søker arkitekt/ planlegger samt praktikanter til vårt kontor i Oslo.

Mad er profesjonelle, nysgjerrige, optimistiske og uredde. Vi er opptatt av at våre prosesser og prosjekter skal være bærekraftige forbilder. Vi har oppdrag innenfor byutvikling/ planlegging, næringsbygg, helse, undervisning, boliger, gjenbruk/ombruk og kommunikasjon.

 I Mad i Oslo ser vi spesielt etter:

  • Arkitekt/ planlegger med sterk kompetanse på plan og regulering, helst med 4-5 års erfaring fra reguleringsarbeid i urban kontekst. Du er selvgående og liker å ta ansvar, og du er god på å jobbe i team og å spille de rundt deg gode.
  • 2-3 praktikanter i midlertidig stilling for året 2020/2021, gjerne med bachelorgrad i arkitektur. Selvstendighet, faglig styrke og digital kompetanse vektlegges.

 Vi har et internasjonalt miljø i Mad, men for å jobbe her må du snakke norsk eller skandinavisk.

Vi tilbyr en super arbeidsplass med dyktige og hyggelige kolleger. Kontoret har konkurransedyktige betingelser.

 Søknad med CV og portfolio sendes til: work@mad.no.

Merk søknaden med  «Søknad - Mad i Oslo» Søknadsfrist 10. august 2020

Har du spørsmål kontakt Åshild Wangensteen Bjørvik på telefon 477 525 77.

Mad består nå av åtte selskaper: Mad Oslo, Mad Bergen, Mad Stavanger, Mad Global og Mad Communication, Sane, Made og NoMad med til sammen 100 ansatte.

Mad har vunnet en rekke priser for sin arkitektur og innovative løsninger. Mest kjent er vi for å ha tegnet Mad-bygget i Barcode, Media City Bergen, nye Domus Juridica i Oslo, og Nygaardsplassen i Fredrikstad.