A-lab Oslo Søknadsfrist: 30.11.2020 a-lab.no

Arkitekt /​ urbanist

Erfaren arkitekt/urbanist til Urban-lab

A-lab har et av landets største og mest progressive urbanismemiljøer med tverrfaglige kompetanser og en bred prosjektportefølje. Vi er ikke snauere enn at vi ønsker å være det beste kompetanse- og arbeidsmiljøet i Norge og utvikle ideene som skaper morgendagens bærekraftige samfunn, byer og arbeids- og boformer. A-lab er et kontor som setter fokus på samskapningsprosesser, vi har høy takhøyde og er svært opptatt av sømløs deltakelse og medbestemmelsesmulighet i alle prosesser. Hos oss er det alltid de beste ideene som vinner frem.

Prosjektporteføljen i Urban-lab omfatter alt fra strategisk samfunnsplanlegging, utvikling av banebrytende og stedegne visjoner og konsepter, område- og stedsutvikling, bærekraftstrategier, bygulvsstrategier og planer, innholdsproduksjon, aktørinvolvering og medvirkning, reguleringsplaner i alle skalaer og former, veiledninger og håndbøker, midlertidighet og områdemodning osv. Kort sagt alt som er interessant og relevant for å skape en helhetlig og bedre verden gjennom våre små avtrykk i historien.

Vi søker nå en ny medarbeider med minimum 5 års erfaring som ønsker å lære og utvikle faget og prosjektene sammen med oss. Du har solid erfaring med prosjektledelse i reguleringsprosesser, er ambisiøs og har et brennende engasjement for arkitekturens betydning og rolle i utviklingen av våre fremtidige bærekraftige samfunn. Du er nysgjerrig, engasjerende og tør å utfordre etablerte sannheter gjennom innovativ og verdiskapende utvikling av ny kunnskap. Du er sannsynligvis arkitekt, samfunnsgeograf eller landskapsarkitekt, men vi setter ikke begrensninger for bakgrunn.

For å lykkes i er det viktig å være involverende, strategisk anlagt, metodisk, kreativ og formsterk. Vi elsker folk som er positive, drivende og dypt engasjerte med et ønske om å påvirke!

Bli med oss å lære og skape. Sammen gjør vi verden bedre!

Søknadsfrist: 30. november 2020.

Søk på stillingen