DRMA Drammen

Arkitekter

DRMA utvider og søker flere talentfulle
og engasjerte medarbeidere

Vi jobber i prosjekter der flere fagfelt overlapper, fra visjonsarbeid og byplanlegging til enkle formgivningsoppgaver og komplekse byggeoppdrag. Samarbeid på tvers av fagdisipliner er derfor en viktig og naturlig del av vår arbeidsprosess. Vi jobber tett med oppdragsgivere, brukere, spesialister og andre arkitektkontorer på prosjekter i hele Norge.

DRMA er et yngre kontor i vekst, og søker nå etter flere nye medarbeidere til vårt tverrfaglige team. I dag er vi 15 ansatte og holder til sentralt i Drammen, kun et steinkast fra togstasjonen.
Vi ser etter deg som har noen års erfaring og stor lidenskap for ditt fag, og håper at du søker hit hvis du er:

Arkitekt med prosjektledererfaring fra komplekse byggeoppdrag, med god helhetsforståelse og stor entusiasme for arkitekturen.
(>8 års erfaring)


Landskapsarkitekt med nært forhold til byvekst, god oversikt over og evnen til å skape flotte landskapsplaner. Hos oss vil du få en viktig rolle i våre mange interessante by- og landskapsprosjekter.
(>5 års erfaring)


Arkitekt med fremragende formgivningsevner både i stor og liten skala, gjerne erfaring med brukermedvirkningsprosesser og bytransformasjon.
(>3 års erfaring)


Interiørarkitekt med god formsans og visualiseringsevner, som kan engasjere, inspirere og skape innovative løsninger for våre oppdragsgivere.
(>3 års erfaring)


Stillingene forutsetter Master arkitektur (el. tilsvarende), erfaring med BIM prosjektering og gode kunnskaper innen AutoCAD/ArchiCAD/Revit.

Utover dette så ser vi også etter en ny praktikant og tar i tar imot søknader til både fulltid- og deltidsstilling. Oppstart og varighet etter avtale.

Hos oss vil du bli utfordret gjennom stor variasjon i arbeidsoppgavene. Du vil delta i inspirerende arbeidsprosesser og strategisk tenkning. Du vil bli en del av et inkluderende og sosialt miljø med dyktige kollegaer. Vi tilbyr gode betingelser, fleksibilitet og muligheter til faglig og personlig utvikling.

Søknad med CV, portfolio og attester sendes til tvede@drma.no
Søknadsfrist snarest