Ratio Arkitekter Oslo Søknadsfrist: 28.02.2020 ratioark.no

Arkitekter

Vi søker arkitekter!

RATIO arkitekter er et kontor i vekst og har for tiden flere store oppdrag innenfor offentlig sektor.  Vi søker nå etter dyktige og engasjerte arkitekter som vil ta del i utviklingen av vårt kontor. 
 
RATIO arkitekter består av 60 dedikerte arkitekter, interiørarkitekter, bygningskonstruktører og BIM-arkitekter. Vi har en omfattende prosjektportefølje innenfor helse, kultur og utdanning – med prosjekter som Livsvitenskapsbygget (UiO/Statsbygg), rehabiliteringen av Nationaltheatret (Statsbygg), Nye Drammen Sykehus (Sykehusbygg), utvidelse av Martina Hansens Hospital og nybygg for Brønnøysundregistrene. Samfunnsutviklingen er en viktig driver for RATIO arkitekter – både i forhold til vår prosjektportefølje og våre fagfelt. Vi leverer høy kompetanse innenfor arkitekturprosjektering av komplekse bygg, programmering og brukerprosesser, tverrfaglig prosjekteringsledelse og miljøprosjektering. RATIO arkitekter er et kontor i vekst og endring, og har høsten 2019 ansatt ny daglig leder med særskilt ansvar for utviklingen av kontoret.

Arbeidsoppgaver
Hos RATIO vil du:
-   Få mulighet til å være med på å forme og utvikle viktige samfunnsbygg
-   Inngå i prosjektbaserte team, hvor medarbeiderne tas med i diskusjonene omkring prosjektets utvikling – og hvor alle får ulike oppgaver og ansvar innenfor prosjektet. 
-   Oppfordres til å ta initiativ, engasjere deg og sette deg inn i nye fagfelt.

Kvalifikasjoner
RATIO søker etter arkitekter som: 
-   Har minimum 5 års erfaring
-   Er engasjerte i sosial og bærekraftig stedsutvikling
-   Har sterk formingsevne og gode visuelle formidlingsferdigheter
-   Har erfaring med detaljprosjektering og gjennomføring
-   Er gode til å arbeide i team og samarbeide i tverrfaglig miljøer 
-   Er proaktive og selvstendige ift egne ansvarsområder
-   Har inngående kjennskap til Revit og Adobe. 
-   Behersker norsk språk muntlig og skriftlig

Høres dette ut som deg, så send søknad med CV og referanseprosjekter senest 28.02.2020.
Samtaler holdes løpende.  
 
Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Kontaktinformasjon
Solveig Dahl Grue
Daglig leder
Tlf 936 46 260

Les mer
Søk på  stillingen


RATIO arkitekter er i dag et kontor med 60 ansatte – bestående av arkitekter, interiørarkitekter, bygningskonstruktører, BIM-arkitekter og administrasjon/ledelse. Vi har for tiden mange prosjekter innenfor helse, kultur og utdanning - bl.a Livsvitenskapsbygget (UiO/Statsbygg), rehabiliteringen av Nationaltheatret (Statsbygg), Nye Drammen Sykehus (Sykehusbygg), utvidelse av Martina Hansens Hospital og nybygg for Brønnøysundregistrene. RATIO arkitekter har gjennom årene bygget opp betydelig kompetanse innenfor arkitekturprosjektering av komplekse bygg, programmering og brukerprosesser, tverrfaglig prosjekteringsledelse og miljøprosjektering.