Meinich Arkitekter AS Oslo Hjemmeside

Arkitekter

Vi er i en spennende utvikling og
søker dyktige og engasjerte arkitekter.
Vil du bli med på vårt team?

ERFAREN ARKITEKT - BOLIG

Vi søker en arkitekt med erfaring og lidenskap for boligprosjektering. Du må være god på formgivning og ha min. 5 års erfaring, og boligkompetanse. Gjerne både fra regulering og byggesak. Vi håper du har lyst til å ta ansvar som selvstendig prosjektleder og evt. lede 2-3 medarbeidere. Du vil få jobbe variert fra innledende skisser til detaljprosjektering og byggeplass. Meinich Arkitekter har lang erfaring med utvikling og realisering av større boligprosjekter, samt private boliger og hytter, og vi ønsker deg som vil være med på å utvikle vårt fagmiljø videre!

ARKITEKT – NÆRING

Vi er tett på den spennende utviklingen som foregår i bilbransjen, og søker arkitekt med interesse for næringsbygg som kan bidra i vårt team som jobber primært for Audi, Volkswagen, Skoda og Tesla. Som sertifisert arkitekt jobber vi med det nyeste av teknologi og kundekonsepter. Du må ha god kjennskap til digitale verktøy, være analytisk, strukturert og god til å samarbeide både internt og med kunder.

ARKITEKT

Vi er på utkikk etter engasjert, lærelysten arkitekt. Nyutdannede kan søke, men du bør ha inngående kjennskap til ArchiCad. Vi vedsetter gode formgivningsevner og det er viktig at du liker å jobbe i team og kan bidra til et godt sosialt miljø.

Meinich Arkitekter er et kontor med lang historie og spennende utsikter. Vi har i 50 år hatt som mål å utvikle og forme prosjekter som gir oppdragsgiver en størst mulig arkitektonisk og økonomisk merverdi, samtidig som vi tilfører kvalitet til menneskers daglige omgivelser.

Meinich Arkitekter er i dag et fagmiljø med 28 medarbeidere og tegner i alle faser og skalaer, fra store områdereguleringer til dørbeslaget. Vi jobber målrettet for å være spesielt gode på byutvikling/regulering, forretningsbygg og boligarkitektur, men har også en mangfoldig portofolio utenfor kjernekompetansen. Bærekraft er et samfunnsansvar der arkitekter har mange muligheter for å bidra til økt kvalitet og verdi i bygde omgivelser. Vi jobber med å øke vår kunnskap på dette området og er spesielt interessert i søkere med slik kompetanse. Vi tegner i ArchiCad, og verdsetter dyktighet innen digitale verktøy og god skriftlig og muntlig formidlingsevne.

Meinich Arkitekter tilbyr et godt arbeidsmiljø med engasjerte kolleger og konkurransedyktige betingelser. Vi jobber for at alle medarbeidere skal ha en individuell faglig og personlig utvikling, og at alle skal få jobbe med et spekter av oppgaver de trives med. Vi er et felleskap med et stort spenn i bakgrunn og erfaring og holder til i egne lokaler Briskeby i Oslo.

Send søknad, portofolio (maks 10 MB) og CV til ellen.authen@meinich.no

Spørsmål i forbindelse med søknaden kan rettes til kontorets HR-leder Ellen Authén på telefon 907 24 844.

Stillingene krever at du både snakker og skriver godt norsk. Søknader som ikke imøtekommer våre kompetansekrav, vil ikke bli besvart.

Søknadsfrist: Så raskt som mulig! Snarlig tiltredelse er ønskelig.

Vi ser frem til å høre fra deg!