Asplan Viak Oslo Søknadsfrist: 15.06.2017

Arkitekter

Asplan Viak – Oslo søker arkitekter

Vi søker to arkitekter til vårt kontor i Kongens Gate 1 i Oslo, en relativt nyutdannet (0-2 år) og en erfaren (10-15 år). Sammen med dyktige og engasjerte kollegaer innenfor landskap, plan, urbanisme og utredning, utgjør kontoret vårt et sterkt og ekspansivt fagmiljø innen byutvikling og arkitektur. I tillegg drar vi store fordeler av vårt tverrfaglige fellesskap med kollegaer for øvrig i firmaet.

Våre oppdrag spenner fra mindre - til svært komplekse prosjekter. Vi er blant annet sterke på badeanlegg og skoler, hvor vi er i ferd med å posisjonere oss godt i Oslo-markedet.

Kontoret ønsker å holde et høyt faglig nivå hvor tverrfaglig og kontekstuell forståelse kombineres med veloverveide arkitektoniske løsninger. Vi prioriterer faglig skikkelighet, bærekraftige løsninger og soliditet i designvalgene fremfor «signatur-arkitektur».

Dine arbeidsoppgaver vil dekke hele spekteret av våre prosesser fra mulighetsstudier til komplett bygningsprosjektering inkludert gjennomføring.

Vi søker deg som har en faglig sterk analytisk og oppdatert arkitekturforståelse i kombinasjon med bygningsstrukturell og funksjonell forståelse.

Vi legger vekt på god personlig dynamikk, samvirke i team, faglig initiativ og evne til å bære ansvar, alt tilpasset erfaringsnivå. Interesse for å arbeide tverrfaglig ønskes velkommen.

Vi tilbyr:
•    Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med stor mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag
•    Interessant og sterkt faglig miljø med dyktige og hyggelige kollegaer
•    Konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger, helseforsikring
•    Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie i tillegg til sommertid juni, juli og august
      samt fri hverdagene i påskeuken og romjulen
•    Studieturer, fagsamlinger og ulike sosiale arrangementer

Kontaktperson:
Gruppeleder Bård Helland
tlf: +47 93496175

Søknad med CV, portfolio og aktuelle vedlegg sendes innen 15. juni via linken Send søknad

Les mer og søk på stillingen

Asplan Viak AS er eiet av en stiftelse. Det påvirker vårt verdigrunnlag. Vi vil at hver enkelt medarbeider skal være seg bevisst at alle våre handlinger setter avtrykk; i nærmiljøet og samfunnet som helhet. Vår kultur bygges innenfra og reflekteres utad. Som et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirma, med ca. 900 ansatte fordelt på 31 kontorsteder, er vi en viktig arena for samfunnsutviklingen.
Vi former samfunnet og ser mennesket.