Jansen Arkitekter AS Moss www.jansen-arkitekter.no

Arkitekter

Jansen Arkitekter AS søker dyktige og faglig engasjerte arkitekter til kontoret vårt i Moss sentrum.

Vi er et arkitektkontor med stor tyngde i Østfold og søndre Akershus og med variert og økende oppdragsmengde innen både privat og offentlig sektor.

Vi befinner oss for tiden i en spennende prosess hvor vi endrer firmanavn og profilering og flytter inn i nyoppussede lokaler. I den forbindelse ønsker vi å utvide fagmiljøet vårt med dyktige, kreative og faglig engasjerte medarbeidere som har lyst til å være med oss å styrke bedriften og medvirke til et spennende miljø for utvikling av arkitektur.

Vi ønsker medarbeidere som kan inspirere og utfordre oss og bidra med nytenkning. Du må ha evne til å arbeide både selvstendig og i samarbeid med andre, være en god formgiver, beherske tegneprogram og data godt og ha god fremstillingsevne visuelt og skriftlig. Det er en forutsetning at søkere behersker norsk muntlig og skriftlig.

Vi kan tilby:
-   et hyggelig arbeidsmiljø med 11 kollegaer på et kontor med tyngde i lokalmiljøet
-   stor variasjon i oppgaver, både i skala og innhold
-   mulighet for selvstendig arbeid gjennom alle prosjektfaser
-   konkurransedyktige betingelser

Søknader sendes snarest mulig til epost og behandles fortløpende. Har du spørsmål angående stillingen, ta kontakt med Tove Obrestad Manskow på epost evt. på telefon 93 25 54 07.