Arkitema Architects Oslo Søknadsfrist: 31.01.2018 arkitema.com/no

Arkitekter

Dedikerte, ambisiøse arkitekter med 5 års erfaring

Bli med på å skape samtidsarkitektur i Norge og Skandinavia - bli med oss i Arkitema!
 
Arkitema Architects er under sterk og stabil utvikling med en omfattende, spennende og unik portefølje av prosjekterings- og byggeoppgaver. Vi er en av Nordens største virksomheter innen arkitektur og arbeider spesielt med skole- og universitetsbygg, helse- og omsorgsbygg og boliger og landskapsutforming i blant annet Oslo, Bergen og Trondheim, i tillegg til en rekke prosjekter i Sverige og Danmark.
 
Vi søker nå etter 1 til 2 nye profiler med omkring 5 års erfaring til vårt kontor i Oslo. En av profilene er tiltenkt en oppgave på prosjektkontor to til tre dager i uken over en periode på 1 til 2 år, og forutsetter sikkerhetsklarering.
 
Hos Arkitema kommer du til å få bruk for din erfaring og fagkompetanse til å arbeide med viktige byggeoppgaver, og det forventes at du har erfaring med detaljprosjektering og/eller at du er en dyktig konseptutvikler. Du kommer til å jobbe i et tverrfaglig miljø og skape arkitektur som er inviterende, tilgjengelig og berikende for byen og samfunnet. Du må ha kjennskap til plan- og bygningslovgivningen og kjenne til de viktigste prosesser innenfor prosjektering og gjennomføring av byggesaker.
 
Du blir del av en virksomhet med en verdibasert ledelse, og et arbeidsmiljø preget av høy faglig kompetanse, arbeidsglede og et unikt engasjement for arkitektur og estetikk. Kontoret i Oslo er del av et større konsern med kolleger i København, Aarhus, Stockholm og Malmø. Dette gir god tilgang på spesialkompetanse, der de ulike lokasjoner drar veksler på hverandres ressurser og bidrar til å utvikle hverandre.
 
Din kompetanse
    •    Du har master i arkitektur, med omkring 5 års erfaring
    •    Du er en dyktig formgiver og estetiker, med blikk for detaljer
    •    Du har solid kunnskap fra prosjektering i Revit og BIM og behersker Adobe
    •    Du er fortrolig med arkitekturens prosesser og metoder
    •    Du er sterk på prosjektledelse og styring
    •    Du snakker og skriver norsk
 
Om deg
    •    Du er energisk, ambisiøs og har en positiv tilnærming til utfordringer
    •    Du er en lagspiller og trives i et tverrfaglig miljø
    •    Du er en fleksibel person som tar ansvar
    •    Du er systematisk og pliktoppfyllende
    •    Du er en god kommunikator, både muntlig og skriftlig
 
Lønn og ansettelsesvilkår etter kvalifikasjoner. Tiltrædelse efter aftale.
 
Søknader vil bli lest og gjennomgått fortløpende og vi mottar derfor gjerne din søknad så snart som mulig.

Kontakt:
Job Manager
Lise Thorsen
+47 45 48 21 88

Arkitekt
Iselin Thulesius
+47 45 22 12 83

Søknadsfrist: 31. januar 2018

Les mer og søk på stillingen

Arkitema Architects ble grunnlagt i Aarhus i 1969. I dag er Arkitema Architects en av Skandinavias største arkitektvirksomheder med nesten 500 medarbeidere fordelt på kontorene i Aarhus, København, Stockholm, Malmø og Oslo. Arkitema Architects’ kultur kjennetegnes blant annet av frihet, ansvar, innflytelse og respekt. Vi arbeider ut fra at vår arkitektur skaper verdi for kunden, brukeren og samfunnet, med særlig fokus på estetikk, bærekraft, brukbarhet og byggbarhet. Les mer på www.arkitema.com