AT Plan og Arkitektur AS Oslo, Tromsø atpa.no

Arkitekter

AT Plan og Arkitektur AS søker nye kollegaer

AT Plan & arkitektur har en stor og voksende oppdragsmengde, nye kunder og spennende prosjekter. Vi søker etter arkitekter i Oslo og i Tromsø som vil være med på vår utvikling og vekst, og styrke vår kompetanse. Du må være utadvendt med gode faglige og sosiale egenskaper, ha stor arbeidsvilje og kapasitet. Du må like å jobbe både selvstendig og i team, og kunne bidra til å videreutvikle både kontorets og egen kompetanse.

Vi tilbyr både fast stilling og engasjement, avhengig av kompetanse og profil.

Kunnskap om og erfaring fra ulike typer dataverktøy, primært ArchiCAD er en forutsetning. Vi har norsk som arbeidsspråk.

Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver, et sterkt fagmiljø og et godt og sammensveiset arbeidsmiljø. Vi har gode lønns-, pensjons- og forsikringsvilkår.

Spørsmål om stillingen
Mette Hoel
Daglig leder
Tlf: 90 87 13 81

Søknadsfrist: Snarest

Les mer og søk på stillingen

AT Plan & arkitektur AS er et landsdekkende firma etablert i 2004 med kontor i Tromsø og Oslo. Kontorene jobber nært sammen og fungerer som ett samlet fag- og arbeidsmiljø. Vi er 27 ansatte og er i vekst. Våre medarbeidere har bakgrunn fra privat og kommunal praksis og undervisning på universitetsnivå.

Vi er en A-Å leverandør av arkitekttjenester for våre oppdragsgivere. Vi vektlegger et effektivt og målrettet samarbeid, og har fokus på å forstå kundens rammer og målsetning. Kundens forventninger til funksjonelle bygg med god økonomi legges til grunn for all vår prosjektering. Målsetningen er å skape god arkitektur innenfor rammene av de eiendoms- og byutviklingsmessige forutsetninger.

Vi tilbyr våre kunder en langsiktig relasjon med nøkkelpersonell som vektlegger kundens behov og som forstår marked, forvaltning og politikk som både mulighet og risiko. Gjennom god kjennskap til lokale og regionale forhold og forutsetninger skaper vi smidige prosesser sammen med kunden. Våre kunder forvente kort responstid og leveranser til avtalt tid.

Vi har lang erfaring fra prosjektering og regulering av boliger, forretnings- og kontorbygg, samt studentboliger, helse- og omsorgsbygg og skoler. Vår spesialkompetanse er prosjektering av bygg i massivtre og modulbygg i stor skala, samt prosjektutvikling og store reguleringsprosjekt.