HLM Arkitektur Bergen hlm.no

Arkitekter

HLM Arkitektur søker to seniorarkitekter

HLM Arkitektur er et etablert og ambisiøst arkitektkontor basert i Bergen. Vi har stor oppdragsmengde og vi søker derfor etter to dyktige og motiverte arkitekter med erfaring fra alle faser i et prosjekt.
 
HLM Arkitektur jobber med komplekse bygg, spennende mulighetsstudier, byutvikling og boliger, skoler, rehabilitering og transformasjon. Vi deltar i konkurranser for å vinne oppdrag, samtidig som det er med på å skjerpe våre arbeidsmetoder, metodikk og i utviklingen av oss som team.
 
Når vi nå ser etter nye medarbeidere vektlegges sterke formgiver- og formidlingsevner. Vi søker arkitekter som har minst 5-10 års erfaring med byggprosjektering, inkludert detaljprosjektering og oppfølging i byggefasen. Evne til å drive prosjekter selvstendig og i team vektlegges. Det er en fordel at søkere er flytende i norsk, med god kjennskap til ByggSøk og norske byggeregler. Kontoret prosjekterer i Revit, og det er en fordel med gode tekniske ferdigheter.
 
Vi tilbyr gode betingelser og et skapende, kreativt og sosialt arbeidsmiljø. Du vil jobbe i prosjektteam og få gode faglige utviklingsmuligheter.
 
Ser frem til å høre fra deg med vedlagt søknad, cv og portfolio.
 
For mer info hlm.no      
Søknad med portfolio sendes: e-post
Spørsmål kan rettes til Marlies Lekven, tlf. +47 55 55 04 00 / + 47 957 07 607