Mad arkitekter Oslo www.mad.no

Arkitekter

Mad arkitekter er i vekst, og søker flere arkitekter
til vårt kontor i Oslo.

Mad har oppdrag innenfor byutvikling, næringsbygg, helse, undervisning, boliger, samferdsel, industri, gjenbruk/ombruk, interiør og kommunikasjon. Vi er profesjonelle, nysgjerrige, optimistiske og uredde, og vi er opptatte av at våre prosesser og prosjekter skal være bærekraftige forbilder. Vi håper at du også kan identifisere deg med disse kvalitetene.  

Vi ser spesielt etter deg som har erfaring med prosjektansvar i større arkitekturprosjekter, og gjerne 6-8 års erfaring.  
 
Mad har et internasjonalt miljø, men arbeidsspråket er norsk, og du må kunne kommunisere godt på norsk/ skandinavisk, muntlig og skriftlig.
Vi bruker ArchiCad, og verdsetter høy kompetanse innen digitale verktøy. Vi tilbyr en super arbeidsplass med flinke og hyggelige kolleger, gode arbeidslokaler og konkurransedyktige betingelser.
 
Søknad med CV og portfolio sendes til: work@mad.no
Ved spørsmål kan du kontakte Åshild Wangensteen Bjørvik på telefon 477 525 77.
 
Mad består nå av fem selskaper, der vi alle definerer oss som urbanister: Mad Oslo, Mad Bergen, Mad Stavanger, Mad Global og Mad Communication. Mad er et konsern der alle fast ansatte tilbys mulighet for eierskap. Vi har vunnet en rekke priser for vår arkitektur og våre innovative løsninger. Mest kjent er vi for å ha tegnet Mad-bygget i Barcode og Media City Bergen. Mad står også bak universitetsbygget Domus Juridica i Oslo, som er under bygging ved Tullinløkka.