Mad arkitekter Stavanger www.mad.no

Arkitekter

Mad arkitekter søker flere arkitekter og urbanister til vårt kontor i Stavanger.

Mad er profesjonelle, nysgjerrige, optimistiske og uredde, og vi håper at du også kan identifisere deg med disse kvalitetene.
Vi har oppdrag innenfor næringsbygg, boliger, samferdsel, kultur, industri, transformasjon og planarbeid, med fokus på prosjekter som bidrar til god by -og tettstedsutvikling.
 
Vi ser etter deg som har min 4 års erfaring innen prosjektering og saksbehandling. Erfaring med konseptutvikling og visualisering vil også bli vurdert.
 
Vi har et internasjonalt miljø, arbeidsspråket er primært norsk. Vi bruker ArchiCad og Rhino, og verdsetter høy kompetanse innen digitale verktøy.
 
Vi tilbyr en super arbeidsplass med flinke og hyggelige kolleger og konkurransedyktige betingelser.
 
Søknad sendes til: pf@mad.no
Ved spørsmål kan du kontakte Per Fretheim på telefon 970 37 231
 
Mad består nå av fem selskaper, der vi alle definerer oss som urbanister: Mad Oslo, Mad Bergen, Mad Stavanger, Mad Global og Mad Communication. Mad er et konsern der alle fast ansatte tilbys mulighet for eierskap. Vi har vunnet en rekke priser for vår arkitektur og våre innovative løsninger. Mest kjent er vi for å ha tegnet Mad-bygget i Barcode og Media City Bergen. Mad står også bak universitetsbygget Domus Juridica i Oslo, som er under bygging ved Tullinløkka.